1. Home
  2. Actualitat
  3. Mil cursos de conducció gratuïts en un any de “Ford, Conduce tu Vida”
Mil cursos de conducció gratuïts en un any de “Ford, Conduce tu Vida”

Mil cursos de conducció gratuïts en un any de “Ford, Conduce tu Vida”

0
0

Més de la meitat dels conductors joves d’Europa admet haver conduït en algun moment sota els efectes de l’alcohol o drogues, i haver vist a amics beure alcohol i conduir, segons recull una nova enquesta encarregada per Ford Motor Company. Per aquest motiu, la segona onada de cursos “Ford, Conduce Tu Vida” tractarà en profunditat la problemàtica de l’alcohol, les drogues i la conducció.

28- 1 000 Cursos de Conducción Gratuitos en un Año de Ford Conduce tu V

 

 

 

 

 

 

 

 

En aquesta ocasió els cursos es celebraran els pròxims dies 8, 9 i 10 de maig a València i 15, 16 i 17 de maig a Barcelona.  A aquests aquests cursos s’hi podran apuntar a través de www.conducetuvida.es tots els joves d’entre 18 i 24 anys amb carnet de conduir vigent fins cobrir totes les places disponibles.

En els quatre mòduls en què s’organitza, els joves podran experimentar i mentalitzar-se sobre els riscos que suposen l’alcohol i les drogues, les distraccions al volant i les gestió de la velocitat, a més de rebre una formació teòrica sobre les noves tecnologies d’ajuda a la conducció.

La novetat d’aquest any és un vestit que compta amb ulleres de visió en túnel, orelleres, pesos de canell i genoll i benes als colzes, coll i genolls que permet als participants experimentar en un entorn segur les limitacions produïdes per l’estat d’embriaguesa

Aquesta iniciativa que Ford va presentar l’any passat a Europa, és un programa d’educació al volant per a joves conductors pel que el passat mes de novembre ja van passar 400 alumnes als quals ara s’hi sumaran uns altres 600, per cobrir l’objectiu de mil alumnes a l’any.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *