1. Home
  2. Actualitat
  3. Milloren la senyalització viària del barri de La Punxa de Palafrugell
Milloren la senyalització viària del barri de La Punxa de Palafrugell

Milloren la senyalització viària del barri de La Punxa de Palafrugell

0
0

La Policia Local de Palafrugell ha finalitzat aquesta setmana els treballs de millora de la senyalització viària del barri de la Punxa, programats des de principis d’aquest any 2018.

Aquestes actuacions han afectat principalment a la senyalització vertical i horitzontal, centrant-se en les principals mancances del barri, molt reivindicades en els darrers anys pels veïns de la zona. L’objectiu d’aquesta actuació passava per millorar la seguretat viària al municipi, no només pels vianants sinó també per a totes aquelles persones que hi circulen amb vehicles. Els treballs han suposat una inversió d’uns 7.000 euros aproximadament.

Durant les últimes setmanes s’han repintaran passos de vianants i marques que indiquen els sentits de circulació. Però sobretot, l’actuació més important ha estat la que finalitzarà els propers dies amb la instal·lació d’un total de 57 senyals verticals. D’aquesta manera es regularitza la manca de senyals, el seu mal estat o, en d’altres casos, una col·locació deficient.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Civisme, Xavier Jonama, ha esmentat que “amb aquesta actuació es millora la mobilitat d’un barri important del municipi i el nostre objectiu és seguir treballant en aquesta línia en altres barris de la vila”.

Per aquest any 2018 està previst seguir treballant en aquesta línia de millora de la senyalització. Per aquest motiu, el proper barri on s’hi faria una actuació de similar característiques seria el de Vilaseca-Bruguerol.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *