Mini Concept Aceman: El primer crossover 100% elèctric de la nova família MINI

La nova família MINI va prenent forma. La marca britànica presenta el MINI Concept Aceman, un primer avanç del nou llenguatge de disseny que caracteritzarà a la seva pròxima generació de models. Aquest concept car mostra les innovacions tecnològiques i de disseny que MINI considera necessàries per a oferir el clàssic plaer de conduir de la marca en el futur.

Un sistema de propulsió totalment elèctric, un llenguatge de disseny net i reduït denominat Charismatic Simplicity, una nova experiència digital a l’interior i un disseny que fa un ús responsable dels materials i que no recorre a cap mena de cuir ni a elements cromats: el MINI fusiona aquests atributs en aquest concepte que dona forma al primer crossover per al segment dels cotxes petits premium.

Per primera vegada, el MINI, que manté la icònica forma de la carrosseria de tres portes que ha estat reinterpretada constantment al llarg de les seves més de 60 anys d’història, comptarà amb un variant crossover en la pròxima generació del model, una versió que oferirà una major versatilitat i robustesa. “El MINI Concept Aceman ofereix una primera visió del que serà un vehicle completament nou, que cobrirà l’espai entre el MINI i el MINI Countryman en la pròxima gamma del model”, afirma Stefanie Wurst, màxima responsable de la marca MINI. “Aquest concept car reflexa com MINI s’està reinventant per a mostrar tot el que la marca representa en un futur totalment elèctric: una conducció de kart electrificat, una experiència digital envolupant i un fort enfocament a aconseguir la mínima petjada mediambiental”.

El començament d’una nova era de disseny de MINI.

El llenguatge de disseny presentat per primera vegada en el MINI Concept Aceman representa l’inici d’una nova era de disseny de MINI. El principi de Charismatic Simplicity se centra només en l’essencial, donant a les característiques típiques del disseny d’un MINI un significat encara major. Fidel als valors tradicionals de la marca, però amb passió per la innovació tecnològica, el nou disseny de MINI crea un caràcter carregat de poderoses emocions amb un atractiu progressiu i un estil inconfusible.

Juntament amb el net i reduït disseny exterior i interior, l’experiència integral de l’usuari de llum, moviment, interacció i so també es combinen per a definir aquest estil. Les superfícies construïdes a partir de teixit de punt reciclat amb frescos contrastos de color es combinen amb controls digitals en una nova pantalla OLED que actua com a interfície central. Tot això crea una experiència interior única que continua sent inconfusiblement MINI. Els models totalment elèctrics de la pròxima generació també compten amb un disseny de so independent per primera vegada, que proporciona sons de conducció emocionants i una autèntica banda sonora per a cadascun dels nous Experience Modes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Nou Kia Niro: Impuls a la mobilitat sostenible

Nou Kia Niro: Impuls a la mobilitat sostenible

En combinar de manera intel·ligent forma i funció, Kia ha aconseguit un

Posterior
El Nissan Ariya: Entre dos móns

El Nissan Ariya: Entre dos móns

La gamma del Ariya a Europa inclourà quatre versions per a assegurar

També et pot interessar
Total
0
Share