1. Home
  2. Actualitat
  3. Mini treu una edició limitada del John Cooper Works GP
Mini treu una edició limitada del John Cooper Works GP

Mini treu una edició limitada del John Cooper Works GP

0
0

Un model amb el Mini John CooperMini ha tret una edició limitada del model John Cooper Works GP de 3.000 unitats. Un disseny que segons la marca transmet essència esportiva. El model està Inspirat en els èxits de la companyia en les competicions del món del motor.

El frontal pla, amb un ample de via ampli , el faldó davanter gran , els passos de roda voluminosos i un aleró posterior visible fins i tot des de la part davantera, transmet a l’instant un dinamisme sense concessions.

Elements característics de Mini

Els elements clàssics i característics de Mini, com els fars el·líptics i la graella hexagonal del radiador, garanteixen una sensació d’identitat i valor de reconeixement. Al mateix temps, elements característics de John Cooper Works com l’entrada d’aire del capó i la graella hexagonal en forma de bresca amb el logotip GP a la graella del radiador, subratllen la percepció esportiva del frontal.

La vista de perfil mostra que estem davant la silueta més esportiva fins ara. La interacció entre la zona d’estrenyiment de la finestreta i la línia de cintura ascendent crea una forma de falca al lateral que fa que el vehicle sembli estar accelerant fins i tot quan està aturat.

El faldó davanter i l’aleró del sostre confereixen a la vista lateral el màxim toc esportiu, a més de garantir rendiment aerodinàmic.

La carrosseria del John Cooper està feta de materials lleugers

La carrosseria està feta de materials lleugers com la fibra de carboni. Aquest ús optimitza la relació potència / pes. Per primera vegada, el teixit de fibra de carboni es veu directament i es mostra mitjançant la costura hexagonal negra.

Les llandes forjades d’aliatge lleuger de 18 polzades amb disseny bicolor interpreten el tema cridaner de quatre radis deñ John Cooper Works GP amb un estil detallista. Té la roda forjada de 18 polzades més lleugera que s’hagi muntat mai abans en un cotxe de la marca, el que contribueix significativament a la reducció de pes.

Mini amb un interior de competició

Al lloc de conducció, el nou quadre d’instruments digital independent de la columna de direcció presenta la informació rellevant en el camp visual de la persona conductora en funció de les necessitats de la situació.

Les últimes tècniques de producció, com la impressió 3D, completen l’experiència especial de l’interior.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *