1. Home
  2. Cotxes
  3. MINI presenta el nou Clubman
MINI presenta el nou Clubman

MINI presenta el nou Clubman

0
0

MINI presenta el nou Clubman un vehicle que combina la funcionalitat i la utilitat diària amb el confort.

MINI 1

El disseny exterior es caracteritza per un expressiu frontal marcat pels elements ja vistos en la gamma MINI com són els llums rodons i la graella hexagonal i incorpora nous elements aerodinàmics com les entrades d’aire laterals.

Gràcies als seus 4,25 metres de llarg fan que, igual que el MINI 5 portes, es puguin transportar fins a cinc passatgers i que el maleter tingui un volum de 360 ​​litres ampliables als 1.250.

Hi hauran disponibles tres versions diferents del Clubman; el MINI Cooper Clubman que anirà associat a un motor de gasolina de tres cilindres amb tecnologia MINI TwinPower Turbo de 136 CV, el Cooper S Clubman associat a un propulsor de gasolina de quatre cilindres amb tecnologia MINI TwinPower Turbo de 192 CV i el MINI Cooper D Clubman associat a un motor dièsel de quatre cilindres amb tecnologia MINI TwinPower Turbo de 150 CV. Tots els propulsors muntaran de sèrie una caixa de canvis manual de sis marxes i, opcionalment, una caixa de canvis automàtiques Steptronic de sis i, per primer cop al MINI, també se’n podrà escollir una de vuit marxes per a les versions que vagin equipades amb els motors de 4 cilindres.

MINI 2

A més, de sèrie, totes les versions compten amb el sistema de control dinàmic d’estabilitat (DSC), el sistema de control dinàmic de tracció (DTC) i el bloqueig electrònic del diferencial (EDLC); en el cas del MINI Cooper S Clubman, addicionalment amb Performance Control. També hi ha la possibilitat d’adaptar els reglatge del cotxe en cada moment gràcies als MINI Driving Modes; selecció entre modes MID, SPORT i GREEN mitjançant l’accionament un botó giratori que es troba a la base de la palanca de canvis.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *