1. Home
  2. Actualitat
  3. Mini Vision: un concept-car virtual que ensenya el futurs Mini…
Mini Vision: un concept-car virtual que ensenya el futurs Mini…

Mini Vision: un concept-car virtual que ensenya el futurs Mini…

0
0

P90128972Aquí teniu imatges del que podria inspirar la creació del Mini del futur. Però abans de continuar heu de saber una cosa: el cotxe que contempleu no és un model real ni tan sols un prototip d’argila sinó simplement un holograma virtual en 3D del denominat Mini Vision.

Fotos: Mini

Tot i que l’aspecte general evoca el passat de la marca amb les tradicionals formes arrodonides i la clara divisió entre sostre, finestres i carrosseria, l’estètica esdevé decididament futurista. Fixeu-vos només en l’aerodinàmica, para-xocs i llums auxiliars integrats en la graella, o en el fars el·líptics composats únicament per llums LED.

I si mireu l’interior de ben segur que us sorprendrà la consola central -l’efecte de la qual augmenta la sensació d’amplitud-, els esplèndids seients d’estil Lounge o els jocs de llums que donen a l’habitacle la sensació d’una Mini discoteca. I les bandes de teixit en la cara interior de les portes no hi són només per imitar la bandera de la Union Jack i honorar els orígens anglesos de Mini sinó que són dispositius de subjecció flexibles.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *