1. Home
  2. Actualitat
  3. Mitsubishi confirma que l’ExConcept es produirà en sèrie entre 2017 i 2019
Mitsubishi confirma que l’ExConcept es produirà en sèrie entre 2017 i 2019

Mitsubishi confirma que l’ExConcept es produirà en sèrie entre 2017 i 2019

0
0

Mitsubishi ha confirmat que el tot terreny compacte Ex Concept es produirà en sèrie i veurà la llum entre el 2017  i el 2019. La companyia japonesa ho ha anunciat aprofitant que aquests dies es celebra el Saló Internacional de l’Automòbil de Tòquio.

El nou ExConcept de Mitsubishi (Foto: Mitsubishi)
El nou ExConcept de Mitsubishi (Foto: Mitsubishi)

Amb l’ExConcept Mitsubishi proposa un SUV elèctric per al segment dels compactes, que, segons les previsions, accelerarà el seu creixement en un futur pròxim. Utilitza les tecnologies EV i de tracció a les quatre rodes unint les tecnologies de seguretat activa i les de vehicle connectat.

Tant l’interior com l’exterior mostren l’orientació estilística de Mitsubishi Design. Evoquen la imatge d’un tot terreny esportiu que es mou àgilment per la ciutat, fusionant l’elegància i l’estil d’un shooting brake  amb les línies d’un SUV compacte. La part davantera proposa una nova interpretació del concepte Dynamic Shield.

Característiques de vehicle elèctric

A la zona de l’híbrid endollable Outlander PHEV s’inclouran demostracions de les característiques dels vehicles elèctrics clares i comprensibles. Un model en xassís mostrarà les característiques tècniques dels sistemes PHEV i Twin Motor 4WD, així com una maqueta d’una comunitat virtual que utilitza el sistema V2H de subministrament d’energia elèctrica des de les bateries dels vehicles a les llars.

En el projecte temàtic Smart Mobility City 2015 (SMC) muntat en paral·lel al Saló de l’Automòbil de Tòquio, s’utilitzarà un Outlander PHEV per explicar el valor d’un vehicle elèctric quan està parat. L’Outlander PHEV es connectarà al sistema V2H 1 per a reproduir el flux d’energia en la vida d’un habitatge que compta amb un vehicle elèctric, i utilitza electricitat procedent de la xarxa elèctrica, panells fotovoltaics i vehicles elèctrics.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *