1. Home
  2. Actualitat
  3. Mitsubishi Motors revelarà tres novetats mundials al Saló de l’Automòbil de Tòquio
Mitsubishi Motors revelarà tres novetats mundials al Saló de l’Automòbil de Tòquio

Mitsubishi Motors revelarà tres novetats mundials al Saló de l’Automòbil de Tòquio

0
0

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) presentarà tres concept cars novetat a nivell mundial en la 43a edició del Saló de l’Automòbil de Tòquio, a partir del 22 de novembre. Incorporant una nova identitat de disseny que simbolitza la seguretat i funcionalitat d’un SUV, els tres models destaquen el concepte @earth Technology, una nova generació d’avançada tecnologia de MMC que agrupen els conceptes de responsabilitat ambiental, plaer de conduir i robustesa i seguretat.

Mitsu_web

El primer dels tres concept és el Mitsubishi Concept GC-PHEV, un SUV de mides grans d’última generació que utilitza un sistema d’alt rendiment PHEV (plug-in hybrid elèctric vehicle). El concept Mitsubishi GC-PHEV ofereix tant la capacitat de conducció dinàmica d’un SUV, com un nivell de prestacions mediambientals del millor de la seva categoria. L’S-AWC (Super All Whel Control), sistema de control dinàmic integrat del vehicle, ofereix major control de conducció, estabilitat i la capacitat tot terreny d’un bon SUV.  El Mitsubishi Concept GC-PHEV és un “cotxe connectat” que també ofereix l’últim en  matèria de tecnologia de seguretat preventiva i tecnologia d’ajuda al conductor a través de la connectivitat sense fils.

El Concept Mitsubishi XR-PHEV és un SUV compacte de nova generació carregat amb un sistema PHEV lleuger i altament eficient, amb un rendiment mediambiental millorat a fons. El concept Mitsubishi XR-PHEV és àgil en maniobrabilitat i la carrosseria resulta molt semblant a la d’un coupé esportiu.

El Concept Mitsubishi AR és un polivalent monovolum compacte de nova generació que ofereix la mobilitat d’un SUV i ampli espai pels ocupants. Les últimes tecnologies d’eficiència de combustible inclouen l’ús d’un motor compacte turboalimentat i amb injecció directa.

 

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *