Mitsubishi presenta el nou Eclipse Cross Black Edition, més espectacular i connectat!

Ja està a la venda el nou Mitsubishi Eclipse Cross Black Edition, que estrena des de l’acabat Motion, un disseny més agressiu, exclusiu i potent que realça les línies esportives del SUV Coupé de la marca dels tres diamants.

Però les novetats no acaben aquí, perquè la terminació Kaiteki amb tracció a les quatre rodes serà el primer Mitsubishi que equipi el sistema de connectivitat total integrat (Connected Car Service).

El nou paquet Black Edition s’ofereix únicament amb quatre colors per a la carrosseria: Blanc Silky, Negre Amethyst, Gris Titanium i Vermell Diamond. A l’exterior, les novetats que presenta des de l’acabat Motion (manual i automàtic), són elements en color negre, com la graella davantera, el protector inferior i els retrovisors. Al lateral, destaquen les noves llandes d’aliatge i darrere, els embellidors inferiors, mentre que a l’interior de vehicle crida l’atenció el nou i esportiu pedaler d’alumini.

El nou Mitsubishi Eclipse Cross Black Edition és el primer model de la marca que surt de la línia de producció amb el maquinari de connectivitat total ja instal·lat i que permet poder gaudir de tota la connectivitat que ofereix aquest servei de forma gratuïta durant els cinc primers anys , a l’igual que els cinc anys de garantia de el vehicle o els cinc anys d’assistència en carretera, que conformen el Compromís Mitsubishi.

Els serveis del Pack Connect són els següents:

  • Assistència d’Emergència SOS (eCall). En una situació d’emergència, només cal prémer el botó SOS que és a prop de la llum de lectura. Un especialista en resposta d’emergència de el centre d’atenció a client de Mitsubishi Connect gestionarà l’emergència.
  • Notificació automàtica de col·lisió (ACN). En cas d’accident, quan algun coixí de seguretat ha estat activat o si els sensors de el vehicle detecten un impacte sever, el vehicle connecta amb el centre d’atenció a client de Mitsubishi Connect enviant la informació de el vehicle i la seva localització per gestionar l’emergència.
  • Assistència en carretera (bCall). Quan es necessiti assistència en carretera, la informació relativa a el vehicle i la seva localització s’envia a el centre d’atenció.
  • Assistència d’informació (iCall). Prement el botó d’informació a la consola superior, el propietari de el vehicle pot accedir a assistència en carretera no urgent o a serveis relacionats amb el seu compte.
  • Informe sobre l’estat de el vehicle (VSR). Visualització d’advertiments i informació de l’estat actual transmeses des del vehicle.
  • Seguiment de quilometratge. Fa un seguiment de l’historial diari de quilòmetres recorreguts.
  • Localitzador de el vehicle. Ubicació de la posició exacta de el vehicle utilitzant el telèfon intel·ligent.
  • Ajustaments de el vehicle. Es pot personalitzar i crear paràmetres predefinits per al vehicle, des de la app o el portal web, i crear perfils perquè cada conductor pugui desar els paràmetres idonis per al vehicle.
  • A més dels nous serveis del Pack Mitsubishi Connect, s’oferirà de manera gratuïta durant un any l’anomenat Pack Connect +, que compta amb els següents serveis: assistència en cas de robatori, control parental, bloqueig o desbloqueig per remot de portes o accionament remot de llums o clàxon.

Podeu demanar més informació a AM 94 Motor, concessionari oficial Mitsubishi a la província de Girona. www.am94.com

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Visita guiada online a laboratori de disseny d’Audi a través de “Insight Audi Design”

Visita guiada online a laboratori de disseny d’Audi a través de “Insight Audi Design”

Audi afegeix una nova experiència en línia a la seva plataforma www

Posterior
La gamma camper de Peugeot i Tinkervan: per a gaudir de la natura

La gamma camper de Peugeot i Tinkervan: per a gaudir de la natura

Peugeot porta la seva aposta pel confort, l’elegància i el plaer de

També et pot interessar
Total
0
Share