1. Home
  2. Actualitat
  3. Mitsubishi presentarà el seu nou SUV Mi-Tech a Tòquio
Mitsubishi presentarà el seu nou SUV Mi-Tech a Tòquio

Mitsubishi presentarà el seu nou SUV Mi-Tech a Tòquio

0
0
El Mi Tech concept car
El Mi Tech concept car

Mitsubishi ha anunciat un nou SUV electrificat que presentarà al Saló de l’Automòbil de Tòquio. Es denomina Mi-Tech Concept i segons la marca “encarna els valors de la marca sota el lema Drive your Ambition”.

Per a la marca “aquest SUV ofereix plaer de conducció i confiança per circular per qualsevol terreny”. Compta amb un nou tren motriu elèctric i híbrid endollable de menor grandària i més lleuger, un sistema 4WD elèctric amb quatre motors i avançats sistemes de seguretat activa.

Sistema PHEV optimitzat

El sistema PHEV està optimitzat en una unitat més lleugera i compacta i ara en lloc d’un motor de gasolina, compta amb un motor de turbina de gas que proporciona al conductor o conductora la possibilitat de conducció en mode elèctric o híbrid amb un rendiment que es caracteritza per la suavitat, però alhora amb una resposta instantània, inherents tots dos als vehicles electrificats.

El model funciona amb un sistema 4WD de quatre motors denominat Quad Motor amb doble control de deriva, instal·lats dos en l’eix davanter i dos al cul, el que permet lliurar un par òptim a les quatre rodes. Això brinda confiança al conductor o conductora per a un guiat precís en l’ús diari a la ciutat i també màxim rendiment tot terreny per afrontar qualsevol superfície per la qual es vulgui travessar.

Sistemes d’ajuda a la conducció

El nou concept de Mitsubishi compta amb Assistència avançada al conductor o conductora mitjançant una interfície home-màquina (HMI) que projecta informació variada al parabrisa mitjançant l’ús de tecnologia de detecció òptica.

El sistema d’assistència al conductor o conductora Mi-Pilot no només alerta al conductor en una possible col·lisió, sinó que també pot actuar sobre el volant i els frens. A més, els sistemes de seguretat actius ajuden el conductor a evitar col·lisions o mitigar el dany per col·lisió.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *