1. Home
  2. Motos
  3. Montesa anuncia el llançament de la nova Cota 4RT 2015
Montesa anuncia el llançament de la nova Cota 4RT 2015

Montesa anuncia el llançament de la nova Cota 4RT 2015

0
0

Montesa ha confirmat que començarà a comercialitzar la seva nova Cota 4RT260 2015 el proper mes de setembre.

Montesa

Montesa continuarà comercialitzant les dues versions de la seva Cota, la 4RT260 i la Race Replica, aquesta última una sèrie limitada que ofereix l’exclusivitat que proporciona el seu elevat nivell d’equipament.

Pel que fa al model Race Replica, la principal novetat tècnica es concentra en el sistema de fre davanter. Aquest destaca per l’adopció d’una nova pinça monoblock fabricada d’una sola peça de 4 pistons. El disseny de la nova pinça és molt més rígid i precís que una pinça tradicional amb la qual cosa s’obté una major efectivitat i potència de frenada.

Tant en aquesta versió com en la 4RT260, el parafangs davanter presenta un nou disseny amb formes més anguloses. El pedal del canvi també és nou, més estilitzat i lleuger en ambdues versions. La relació de transmissió secundària adopta una nova corona posterior de 41 en els dos models.

Pel que fa a les novetats de la Cota 4RT260, les suspensions han estat profundament revisades amb la finalitat de proporcionar un major nivell de sensibilitat i confort. Per aconseguir aquestes prestacions, la forquilla davantera destaca ara per l’adopció d’unes noves molles i hidràulics modificats, mentre que la suspensió posterior ha estat revisada incrementant la sensibilitat d’ajustament dels hidràulics i així aconseguir una major precisió de regulació. El manillar es de nova factura, presentant un nou disseny amb els extrems més oberts amb la finalitat de disminuir la fatiga en els braços. Les bombes de fre han estat revisades internament en recerca d’ una estabilitat de prestacions alhora que un tacte uniforme en tot moment.

Encara que manté la base de color vermell, el model presenta una nova decoració i adhesius. Els ponts de la forquilla estan ara anoditzats en negre. A més el model Cota 4RT260 s’entrega com a accessori un seient supletori enfocat a la pràctica del soft trial, o del trial d’excursió. El seient és fàcilment desmuntable i disposa d’un buit practicable per transportar objectes.

El preu de la Cota 4RT260 és de 5.879 euros i de la Cota Race Replica és de 7.079 euros.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *