1. Home
  2. Actualitat
  3. Montesa anuncia importants canvis en les Cota 4RT
Montesa anuncia importants canvis en les Cota 4RT

Montesa anuncia importants canvis en les Cota 4RT

0
0

Des de l’arribada del model 260, l’any 2014, Montesa no ha cessat d’aplicar significatives millores en els seus models de trial. Continuant en aquesta línia, Montesa seguirà comercialitzant la Cota 4RT 260 i Race Replica, que estaran en els concessionaris a finals de juliol. En les seves versions 2016 presenten com a principal novetat un notable increment de potència gràcies a l’adopció d’una nova bomba de combustible que proporciona major cabal de gasolina.

CotaAquest factor, juntament amb el desenvolupament d’un nou mapa de l’ECU, és clau per aconseguir una corba de potència més plena, especialment a baix i mig règim. Però això no és tot, ja que l’increment de potència cal sumar una destacable reducció del fre motor en tallar gas, factor que incideix en una major sensació de lleugeresa de tot el conjunt. En aquest sentit, la part cicle no està exempta de novetats i presenta ara un reposicionament dels estreps, més baixos i cap enrere, que també contribueixen a alleugerir el tren davanter.

També destaca el nou suport del ventilador del radiador, dissenyat per evacuar la brutícia, petites pedres o objectes i així evitar el possible bloqueig del ventilador. Una altra important novetat, exclusiva per al model 4RT 260, és l’adopció dels millorats pneumàtics Dunlop D803GP, que sorprenen per la seva alta adherència. Les noves característiques d’aquests pneumàtics també influeixen en una notable millora de tacte i lleugeresa l’eix davanter. El model Race Replica, a més, rep un nou amortidor del darrere Showa amb la finalitat d’oferir major nivell d’agilitat i estabilitat i amb l’avantatge de proporcionar major rang d’ajustament de precàrrega de la molla.

Amb la Cota 4RT260 es lliurarà com a accessori un seient supletori enfocat a la pràctica del soft trial, o del trial d’excursió. El seient és fàcilment desmuntable i disposa d’un espai per transportar objectes.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *