Mor Carles Falcón, el pilot català que va patir un accident al Dakar

Els danys neurològics causats per l’aturada cardiorespiratòria eren irreversibles
Carles Falcón.

El pilot català Carles Falcón ha mort avui després d’una setmana en estat crític. Falcón va caure al quilòmetre 448 de l’especial de la segona etapa, sent traslladat a l’UCI de l’Hospital de Riad i, posteriorment, a Catalunya. “Els danys neurològics causats per l’aturada cardiorespiratòria del moment de l’accident han sigut la causa de la mort”, han explicat els serveis mèdics. El Twin Trail Racing, equip del motorista amateur, han emès un comunicat explicant aquesta lamentable notícia.

“Aquest dilluns 15 de gener Carles ens ha deixat. L’equip mèdic ha confirmat que els danys neurològics causats per l’aturada cardiorespiratòria en el moment de l’accident són irreversibles.

Carles era una persona somrient, sempre activa, que gaudia amb passió de tot el que feia, especialment les motos. Ens ha deixat fent alguna cosa que era el seu somni, córrer el Dakar. Estava gaudint, era feliç damunt de la moto. Hem de recordar-lo pel seu somriure i per la felicitat que generava a tothom.

Enginyer informàtic de formació, instructor de motos i guia de viatges amb la moto com a passió. Són molts els que han après al seu costat. Ensenyava amb paciència, energia i felicitat, feia que tots gaudissin de la moto. Això és el que ens ha deixat i mantindrem sempre amb nosaltres, tots els que hem estat prop d’ell, família, amics, companys i supporters.

Des de la família i l’equip demanem si us plau que es mantingui la privacitat dels actes de comiat que es realitzin els pròxims dies.

Gràcies per la comprensió.”

Text: Roger Amores / Foto: Twin Trail Racing

Total
0
Shares
Anterior
Triomf d’Ektröm i Sainz agafa més avantatge respecte a Loeb

Triomf d’Ektröm i Sainz agafa més avantatge respecte a Loeb

El francès ha tingut problemes en la navegació mentre era al capdavant

Posterior
Loeb ataca amb força i Sainz aguanta l’envestida

Loeb ataca amb força i Sainz aguanta l’envestida

El madrileny manté els 20 minuts de distància al capdavant de la classificació

També et pot interessar
Total
0
Share