1. Home
  2. Actualitat
  3. Mor Sebastià Salvadó, president d’honor del RACC
Mor Sebastià Salvadó, president d’honor del RACC

Mor Sebastià Salvadó, president d’honor del RACC

0
0
Sebastià Salvadó
Sebastià Salvadó

El president d’honor del RACC, Sebastià Salvadó,ha mort a Barcelona als 86 anys acompanyat de la seva família.

Va ser president de l’entitat des de l’any 1985 fins el 2015, una etapa en què  va evolucionar de club d’automobilistes, amb 85.000 socis, fins a convertir-se en una entitat de serveis a les famílies, amb 811.000 socis.

El President del RACC, Josep Mateu, ha recordat la figura de Sebastià Salvadó com una persona excepcional i entusiasta: “que va treballar incansablement per al RACC, per ampliar i millorar els seus serveis, per fer una mobilitat més segura i sostenible per a tots i per situar el nostre país com a referent de l’esport del motor al món”.

Passió per l’esport del motor

Salvadó també va ser l’impulsor de les activitats socials del RACC, per una banda en l’àmbit esportiu implicant-se personalment en el gran projecte de construcció del Circuit de Catalunya i en l’organització dels grans premis del món de Fórmula 1, GP de Motos i el Rally RACC.

D’altra banda, en la vessant de la mobilitat, amb la creació de la Fundació RACC el 1991, Sebastià Salvadó va impulsar una intensa tasca per contribuir a la reducció dels accidents de trànsit, promovent mesures, avui tant normalitzades, com l’ús del cinturó de seguretat o el casc.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *