Motors i Fogons: Hyundai KONA Elèctric al Divinum de Girona

Avui som al centre de Girona. Al barri vell. Un conjunt historicoartístic declarat bé cultural d’interès nacional on gaudirem de la cuina de l’emblemàtic Divinum. Un espai gastronòmic on es cuiden els detalls al més mínim, per fer-te viure sensacions úniques i experiències creatives, amb gran perfeccionament i moltíssima personalitat. I per personalitat, la del Hyundai KONA Elèctric. Un SUV compacte i de bona habitabilitat interior que ha conquerit molts cors, i amb aquesta versió 0 emissions, destacant per ser un dels que et permet gaudir de la seva conducció sense cap problema i mínima planificació de càrregues, gràcies a què aconsegueix recórrer, gairebé, 500 kms d’una sola tacada.

EL COTXE

Que el KONA Elèctric és un dels SUV 0 emissions que et permet moure més bé per la ciutat i fora d’ella és innegable. Un concepte d’automòbil del futur cada cop més proper però de molt present, ja que aconsegueix fins a 484 kms d’autonomia en cicle combinat des de fa temps, i sense renunciar mai a l’estil tan característic de de la marca. I és que gaudeix d’un disseny impactant i una increïble versatilitat d’ús, sigui quin sigui el teu estil de conducció, ja que s’adapta perfectament a un gran ventall de conductors. Amb les seves línies fluïdes però molt visuals, un gran ventall de tecnologia dins seu i un silenci de circulació realment òptim, hem circulat pel casc antic de Girona sense despentinar-nos, i ens hem escapat de la capital per comprovar, també, com de bé es comporta en carretera oberta oferint una frenada òptima, una acceleració espectacular i un aplom dignes de segments superiors.

Les sensacions al volant

El propulsor 100% elèctric d´aquest KONA és una passada. Accelera d’una forma bestial i és molt lineal i progressiu, amb tres modes de conducció molt encertats i diferenciats, sent ràpid i molt eficient, a la vegada que intrínsecament ecològic.

La bona combinació que formen el xassís, la direcció, la frenada i les suspensions fan que t’oblidis, per complet, que estàs circulant amb un elèctric, si no fos pel silenci que sents en circulació. Demostra molta agilitat tant en ciutat com en carretera oberta, i el seu comportament esdevé noble i amb una gran sensació de seguretat.

DIVINUM

DIVINUM de Girona forma part del prestigiós grup de restaurants recomanats tant per la Guia Michelin com per la Guia Repsol. La seva decidida aposta per tirar endavant una cuina innovadora, creativa i alhora sorprenent, ha copsat l’interès d’una clientela que valora la seva manera d’elaborar els plats com també la seva presentació a taula. Situat al cor del Barri Vell, a pocs metres de la Casa de la Vila, Divinum ofereix al comensal una gastronomia basada en el producte de temporada i de qualitat.

El restaurant

Envoltat d’història i de passat, el restaurant DIVINUM emergeix com un far que il·lumina un nou concepte gastronòmic allunyat dels menús tradicionals (Can “20 duros” era una fonda molt coneguda i freqüentada prop del carrer Albareda). En Joan Morillo i la Laura Tejero, antics alumnes de l’Escola d’Hosteleria de Girona són els capdavanters d’un concepte gastronòmic adreçat a tots aquells que cerquin alimentar cos i esperit amb una sensació única i reconfortant. Així, l’experiència del comensal va molt més enllà d’un àpat (que també), ja que al fet de degustar aliments incorpora una nova dimensió culinària descobrint tot aquest nou món que un excel·lent equip professional, tant a la cuina com a la sala, ofereix amb la innovació i nivell creatiu fruit de l’experiència i la passió per la feina ben feta. Amb aquest objectiu compartit d’identitat i modernitat no és gens estrany que el seu steak tàrtar fos considerat el millor d’Espanya i recentment hagin obtingut el premi als millors postres de xocolata de restaurant al prestigiós Fòrum Gastronòmic celebrat a Barcelona. Una sala espaiosa amb dos reservats per a trobades de grups més reduïts formen, en el seu conjunt, un lloc amable i tranquil en un entorn urbà pràcticament només per a vianants, tot plegat assegura la placidesa que hom cerca quan el temps de què es pot disposar i el desig d’assaborir qualsevol dels menús que ofereixen segons la temporada de l’any, fan adreçar les passes cap aquest restaurant gironí.   

La gastronomia

Divinum havia col·laborat en la darrera edició de Motors i Fogons publicada abans de la pandèmia del covid-19. En aquest temps transcorregut, ha guanyat premis per algunes de les seves propostes gastronòmiques com el seu steak tàrtar que ha estat considerat el millor d’Espanya i més recentment el del Fòrum Gastronòmic celebrat a Barcelona pels seus postres de xocolata. També ha consolidat la seva evolució d’uns fogons innovadors i creatius, una realitat que hom pot constatar en les seves propostes de menú que tenen a l’abast de la clientela. La tendència ja es posa en evidència en els apetitius on hi trobem el cacauet de foie a la brasa, el bunyol de botifarra dolça, el xampinyó i formatge trufat o el pa, tomata i xocolata. Som a la tardor i ja entrats en matèria, la proposta gastronòmica encaixa amb la temporada amb plats com ara el brioix d’espígol i mantega, els bolets, confitats i naps o la coliflor i rovell d’ou amb un toc lleuger de cor de tonyina. Els ceps saltejats amb vel de cansalada ens reafirma el sabor de la tardor mentre que el mar i muntanya de bolets i llamàntol ens recorda que tot i ser a l’interior, tenim el mar proper, circumstància que es posa de manifest amb la tonyina a baixa temperatura amb moniato. El plat estrella, steak tàrtar, el degustem al nivell 8 de picant, plat que dóna pas als postres consistents amb la poma de Girona “Divinum” i el tast de la xocolata guanyadora del Fòrum Gastronòmic. Un blanc “Cultivare xarel·lo” del Penedès i un “San Román” de Toro, ens han acompanyat en aquest viatge per les noves sensacions.

DIVINUM – c/. Albareda, 7 – 17004 GIRONA   –   Mail: divinum@divinum.cat  Web: http://divinum.cat

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Les 10 claus del nou Peugeot 408

Les 10 claus del nou Peugeot 408

1

Posterior
Nou Skoda Enyak RS iV: Més dinàmic, potent, eficient i sostenible

Nou Skoda Enyak RS iV: Més dinàmic, potent, eficient i sostenible

L’objectiu és oferir una gamma completa de productes elèctrics, des de

També et pot interessar
Total
0
Share