1. Home
  2. Presentacions
  3. Motos Bordoy accelera
Motos Bordoy accelera

Motos Bordoy accelera

0
0

Text: Sergi Mejías / Fotos: Motos Bordoy

El Grup Bordoy està vivint un any únic. El degoteig de novetats no para ja sigui de la mà de Sym, Niu o Macbor. I a més tampoc cal oblidar la recent inauguració del nou concessionari de 1.600 metres quadrats a Barcelona.

El Sym Jet14 LC 125i forma part de l’elenc d’aquestes noves propostes. Basat en el conegut Jet14i, Sym va un pas més enllà dotant-lo d’un motor amb refrigeració líquida, fre de disc del darrere i un nou quadre d’instruments per plantar batalla a l’Honda PCX (3.075 euros) i el Yamaha Nmax (3.099 euros).
Llandes de 14 polzades, un consum de només 2,2 litres cada 100 quilòmetres, poder guardar un casc integral sota el seient o el terra pla són part de l’atractiu d’un Sym Jet14 LC el preu se situa en 2.799 euros, segur, matrícula i cinc anys de garantia incloses.

Amb el nom de Montana XR3, Motos Bordoy ens presenta el model de més cilindrada de la seva marca pròpia, de Macbor. Estem davant d’una trail d’iniciació amb un motor de 250cc i 25 CV, ideal per als usuaris de carnet A2. El preu és de 3.999 euros, més assequible d’altres rivals naturals

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *