1. Home
  2. Actualitat
  3. MOTOVOLTA BARCELONA Moto, moto i més moto
MOTOVOLTA BARCELONA Moto, moto i més moto

MOTOVOLTA BARCELONA Moto, moto i més moto

0
0

Text: Kim Salomon / Fotos: GIPA Fotografia

La vida són sensacions. I més per als amants de les motos. Les experiències ens permeten gaudir del món de les dues rodes assaborint aquestes mossegades de realitat. I poques en trobarem com Motovolta, una beneïda aventura que en aquest cas va portar als participants a recórrer la província de Barcelona seguint uns tracks, ja fos amb un llibre de ruta de VectorNote o des del mòbil amb una aplicació.

Van ser 550 quilòmetres en una jornada maratoniana de 12 hores, en el nostre cas i més de 10 d’elles amb moto sortint de l’Ace Cafè de Barcelona a les 6.00 hores per tornar al mateix punt a les 18.00. Va ser una jornada al manillar de la nova KTM 790 Adventure i amb la companyia impagable de companys de professió com Paulino Rierol de Motos.net i Sergi Mejías.

Ruta per llocs emblemàtics

El Castell de Sant Martí Sarroca, Castelltallat i el seu observatori astronòmic, el pantà de Sau i el Brull van ser punts per on els 676 inscrits van passar amb les seves motos en aquesta Motovolta Barcelona 2019. I en cada punt per segellar el ‘passaport’ l’organització oferia un refrigeri reparador.

En el nostre cas, part de l’èxit va ser la moto escollida, la nova KTM 790 Adventure que ens va captivar després d’una experiència com la Motovolta. Es tracta d’una moto còmoda (van ser gairebé 600 kms en un dia), amb una bona autonomia i del comportament dinàmic podeu llegir la prova de la seva presentació, una moto brillant en qualsevol faceta i alumna avantatjada en electrònica.

A on serà la propera edició?

Amb tot, ja estem pensant en la propera edició on serà? Girona, Lleida … Perquè Manel, l’alma mater d’aquesta beneïda bogeria, ja està treballant en un altre nou capítol d’un esdeveniment de caràcter benèfic que enguany ha recaptat 5.117 euros destinats a l’associació Pilots Capacitats.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *