Motul manté la seva aliança tècnica amb l’ETG Racing

La marca de lubricants dona suport tècnic a l’ETG Racing (l’Escola Tècnica de Girona ) i a la Copa ETG-Ohvale, la Yamaha R125 bLU cRU Cup i la recentment creada Copa ETG-Polini PromoRACC3 de minivelocitat

Motul, companyia líder en la formulació, producció i distribució de lubricants d’alta tecnologia per a l’automoció i la indústria, manté el seu ferm compromís amb el motociclisme des de les categories més inferiors, sent patrocinador tècnic de l’Escola Tècnica de Girona (ETG Racing). La companyia de lubricants dona suport tècnic i manteniment a la segona edició de la Copa ETG-Ohvale, la Yamaha R125 bLU cRU Cup i la Copa ETG-Polini PromoRACC 3 de mini velocitat. Aquestes tres competicions, creades per l’associació de l’ETG Racing i amb el suport de la Federació Catalana de Motociclisme (FCM) i Ohvale SLR, tenen l’objectiu de potenciar el talent dels joves pilots que s’estan iniciant en el món de la competició.

Motul va començar la col·laboració amb l’ETG Racing fa anys com a proveïdor i assessor tècnic i ara, s’ha convertit en el patrocinador tècnic per segon any consecutiu de la Copa ETG-Ohvale, la Yamaha R125 bLU cRU Cup i la Copa ETG-Polini PromoRACC 3 de mini velocitat. Els valors en el món de la competició que ensenyen des de l’ETG Racing són la base d’aquesta col·laboració, ja que estan completament alineats amb els que promou Motul.

Ferran Carreras, General Manager de Motul Ibérica, destaca: “A l’ADN de Motul es troben els valors de valentia, superació, enginy, passió i autenticitat, i que són compartits també per l’ETG Racing. Tots aquests aspectes junt amb l’esperit aventurer es deixen veure en aquestes joves promeses del motociclisme. Per això la companyia s’enorgulleix d’acompanyar-los, per segon any consecutiu, en els seus primers passos en el món de la competició per ajudar-los a fer créixer el seu potencial”.

 

Els valors més enllà de la competició

L’organització no només es fixa en el rendiment dels participants en les carreres, sinó que segueixen de prop la seva evolució en els estudis, ja que consideren que la formació i els valors són la base perquè aquestes joves promeses puguin treballar en grans equips en un futur. En aquest sentit, Motul col·labora amb l’ETG Racing per transmetre aquests aspectes fonamentals perquè els més petits creixin tant a nivell professional com personal. A més, els estudiants de l’escola tenen l’oportunitat de realitzar unes pràctiques de categoria i d’alt nivell, ja que són ells mateixos els responsables del manteniment de les motocicletes.

Com patrocinador tècnic de l’escola i per tant de les competicions, Motul posa a l’abast la part tècnica a nivell de producte i el suport moral en un moment tan important i decisiu com són els inicis en el món de la competició. En aquest sentit, tots els pilots disposen de la seguretat i tranquil·litat absoluta a nivell tècnic, ja que competeixen amb igualtat de condicions.

 

L’inici de les promeses del motociclisme

Des de la seva primera edició, la Copa ETG-Ohvale i la Yamaha R125 bLU cRU Cup s’han posicionat com competicions referents per les futures promeses de les dues rodes. La Copa ETG-Ohvale, formada per dues categories, 160cc i 110cc, està composta per joves pilots d’entre 7 i 13 anys.

D’altra banda, la Yamaha R125 bLU cRU és una competició monomarca que es realitza en circuits mundialistes, on els joves pilots de fins a 15 anys poden provar de primera mà les prestacions de la Yamaha R125 amb igualtat mecànica, assistència tècnica i un coach esportiu.

Aquest any, la nova Copa ETG-Polini, pensada per als nens i nenes de 6 a 9 anys, compta amb igualtat mecànica, motors precintats, jornades d’entrament, coach esportiu, carreres a dues mànigues i amb assistència tècnica de l’ETG Racing entre d’altres, els quals fan d’aquest campionat una immillorable oportunitat per començar en el sector per als més joves. Amb aquesta nova competició, l’ETG Racing continua progressant i passa a liderar junt amb la FMC, totes les competicions de motociclisme de base oficials i federades de Catalunya des dels 5-6 anys fins als 14-15, tancant el cercle amb les altres dues competicions per joves pilots ja existents.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Nou Porsche 911 Targa: Pur disseny

Nou Porsche 911 Targa: Pur disseny

Porsche completarà a l’estiu el seu trio de vehicles esportius basat en la

Posterior
Seat reinventa els auto cines a Alemanya

Seat reinventa els auto cines a Alemanya

SEAT ha donat nova vida a la cultura dels auto cinemes amb un concert exclusiu

També et pot interessar
Total
0
Share