1. Home
  2. Actualitat
  3. Multes desiguals en els dos radars de Llofriu
Multes desiguals en els dos radars de Llofriu

Multes desiguals en els dos radars de Llofriu

0
0
Llofriu (Foto: Google Maps)
Llofriu (Foto: Google Maps)

Els dos radars que hi ha a Llofriu han multat des de gener 8.754 conductors, però el balanç és desigual entre els dos aparells. El que controla els cotxes que van en direcció a Palafrugell ha multat el triple que el que controla els vehicles que van en direcció La Bisbal. Concretament 6.818 multes el primer i 1.936 multes el segon.

El radar que multa més és el que ha aixecat crítiques de diversos conductors i el grup municipal d’ERC a l’Ajuntament perquè té el senyal lluminós de límit de velocitat just després de l’aparell.

Segons publica el Diari de Girona l’Ajuntament té en ment fer els tràmits necessaris per canviar de lloc el senyal però nega que la seva ubicació sigui la causa principal de les multes. El consistori recorda que el radar ja està ben senyalitzat abans d’entrar al nucli urbà. Fonts municipals atribueixen la diferència de multes a què el radar que hi ha en direcció Palafrugell es troba just a l’entrada del nucli urbà, a la primera casa, i en canvi l’altra es troba un xic més a dins del poble fet que fa reduir la velocitat als conductors.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *