Home Actualitat Deu coses que potser no sabies del Mustang Mach-E elèctric
Deu coses que potser no sabies del Mustang Mach-E elèctric

Deu coses que potser no sabies del Mustang Mach-E elèctric

0
0

El Mustang  Mach E en una recreació digital1. Càrrega d’alta velocitat. Els propietaris i propietàries del Mustang Mach-E poden conduir fins a 93 km després de 10 minuts de càrrega usant una estació de càrrega IONITY. Aquest model totalment elèctric té una autonomia prevista de fins a 600 km.

2. Pots comprar el Mustang Mach-E en línia. Pots encarregar, personalitzar i fins i tot organitzar el lliurament del vehicle en línia. O també pots fer-ho a través d’un concessionari.

3. Les claus són cosa del passat. El Mustang Mach-E pot reconèixer el teu smartphone quan t’acostes, obre les portes i et permet començar a conduir sense haver de treure el telèfon de la butxaca.

4. El Mustang Mach-E és el primer projecte de l’equip Ford Edison. Ford va crear una nova ‘companyia dins d’una companyia’ dedicada a idear vehicles elèctrics. Es diu Ford Team Edison, i està inspirada en l’inventor Thomas Edison, que va ser un amic proper de Henry Ford.

5. Les actualitzacions sense fils mantenen a l’Mustang Mach-E a el dia. Ford ha preparat el cotxe per al futur, permetent rebre tot tipus d’actualitzacions segures, des del sistema d’activació de veu fins tecnologies d’assistència a la persona conductora i de rendiment

6. Disseny interior premiat. El Mustang Mach-E compta amb un sistema de so B & O amb altaveus integrats en la part superior del panell d’instruments, com si fos una barra de so. Aquest acurat disseny ja ha estat guardonat amb el premi de disseny iF.

7. Vidre d’alta tecnologia. El sostre de vidre panoràmic està cobert amb una protecció d’infrarojos que ajuda a que l’interior es mantingui fresc a l’estiu i càlid a l’hivern. A més, una capa en el vidre ajuda a protegir contra els raigs ultraviolats.

8. Pots parlar amb el teu Mustang Mach-E com ho faries amb els teus amics o família. El sistema d’activació de veu pot utilitzar el processament de veu basat en el núvol per entendre ordres de conversa com: «Troba’m el millor restaurant tailandès». També aprèn dels teus patrons d’usuari per oferir una experiència més personalitzada.

9. Pots adaptar el teu experiència de conducció del Mustang Mach-E al teu estat d’ànim. Hi ha tres modes de conducció: Whisper, Active i Untem. Cada un ofereix diferents ajustos per als controls de la direcció, la il·luminació ambiental i fins i tot els sons del vehicle.

10. El Mustang Mach-E és totalment nou, però el nom té història. El nom Mach s’ha fet servir per a models especials de Ford Mustang des dels anys 60.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *