1. Home
  2. Motos
  3. MV Augusta Brutale 800 Dragster: per addictes a l’adrenalina
MV Augusta Brutale 800 Dragster: per addictes a l’adrenalina

MV Augusta Brutale 800 Dragster: per addictes a l’adrenalina

0
0

MV Augusta segueix expandint la seva gamma de motocicletes. Després de la introducció de la Rivale, la nova Brutale 800 Dragster agafa el verdader concepte de la passió per la moto.

Brutale Dagster

 La gamma Brutale de 3 cilindres, de 675 i 800 cc, es llança amb la ment posada en infinitat de motoristes a aquest vibrant món que suposa la conducció d’una moto d’estil naked d’alt rendiment. El motor de tres cilindres de MV Augusta, només pesa 52 kg, conferint una major flexibilitat i una millor distribució de la càrrega sobre els eixos, tant en la nova Brutale 800 Dragster com en altres models. La Brutale 800 Dragster es caracteritza per una rapidíssima resposta i per la seva entrega de potència lineal. El pic de potència, 125 CV, s’assoleix a 11.600 rpm, mentre que el parell màxim de 81 Nm el proporciona a 8.600 rpm. Aquest conjunt altament sofisticat es completa amb la caixa de canvis de 6 velocitats de tipus extraïble.

 Amb una distància entre eixos súper compacta, de només 1.380 mm, i unes cotes idèntiques a les de la Brutale 800, la Dragster aconsegueix un perfecte equilibri garantint tant una excel·lent manejabilitat i estabilitat, i per tant un absolut control de la moto. Està disponible per 13.395 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *