1. Home
  2. Motos
  3. MX10, la moto de cros elèctrica
MX10, la moto de cros elèctrica

MX10, la moto de cros elèctrica

0
0

Oset Bikes presenta la MX10, una moto de cros elèctrica pensada per als nens i les nenes de 4 a 7 anys.

MX10

La nova MX10 ha estat creada per a l’aprenentatge de nens, per la qual cosa ofereix un ampli marge d’ajustaments en els seus paràmetres; l’alçada del seient i del manillar són regulables en tres nivells. A més, les suspensions i la distància respecte al terra també es poden configurar (entre 715 i 700 mm) i, fins i tot, les manetes poden ser regulades per mans petites.

La nova MX10 presenta un disseny totalment nou ja que incorpora un xassís de doble biga d’acer, una forquilla telescòpica invertida i un amortidor posterior regulable. Uns frens de disc hidràulics asseguren frenades perfectes sobre qualsevol tipus de terreny.

La petita crosera és propulsada per un motor elèctric de 1200W tipus DC que s’alimenta amb una bateria de 48v de liti. A més, l’ús d’un propulsor elèctric comporta grans avantatges com l’eliminació de l’arrencada a cop de peu, el que permet al nen arrencar la moto sense ajuda després d’una caiguda i la impossibilitat de patir cremades accidentals pel contacte amb l’escapament.

Una de les característiques més interessants de la nova MX10 és la gestió de la potència. Disposa d’un controlador des del qual es pot adaptar l’entrega de potència, per fer més accessible i fàcil la conducció als que comencen. La resposta del gas i la velocitat màxima es poden regular al gust de cada pilot, el que permet el control parental així com l’evolució del petit pilot des dels seus primers passos amb la moto fins a una major experiència.

La nova MX10 estarà disponible als concessionaris oficials a partir del març de 2015 i el seu preu serà de 2.999 €

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *