1. Home
  2. Actualitat
  3. Nandu Jubany, dels fogons al Dakar
Nandu Jubany, dels fogons al Dakar

Nandu Jubany, dels fogons al Dakar

0
1
Nandu Jubany
Nandu Jubany

El cuiner català, Nandu Jubany, correrà la propera edició del ral·li Dakar en la categoria de motos. Per inversemblant i poc conegut pel gran públic que sembli, Jubany té una llarga trajectòria vinculada al món del motor. Entre d’altres, va ser campió d’Espanya júnior superior d’Enduro en 250cc el 1989 o medalla de plata als 6 dies de Granada el 2000.

El cuiner vol que durant tots aquests mesos de preparació el seu repte i el seu esforç serveixin per ajudar a divulgar i a recaptar fons pel projecte ARI. Es tracta d’un projecte d’assistència i recerca intensiva de l’Hospital Clínic que va iniciar l’Ari, una noia a qui als 13 anys li van diagnosticar leucèmia.

L’objectiu del projecte és recaptar fons per potenciar la Unitat d’Atenció Domiciliària per tal que els pacients de leucèmia no s’hagin de desplaçar a l’hospital i potenciar la recerca d’un tractament que convertiria el Clínic en un hospital pioner a Europa en el tractament de la Leucèmia. “Quan vaig conèixer l’Ari i el seu projecte vaig tenir clar que els ajudaria d’alguna manera. Vull que el meu esforç i esperit de superació els pugui acompanyar i ajudar. El que faré jo no té cap mèrit al costat de la lluita d’aquests malalts, però si el meu esforç pot ajudar a divulgar el projecte i a accelerar-lo, hi deixaré la pell”, va assegurar Nandu Jubany.

Des del mes de febrer, el cuiner, que pilotarà una KTM, ha iniciat la seva preparació a tots nivells (físic, nutricional i entrenaments). La seva evolució es podrà seguir des de les xarxes socials i des del bloc www.nandudakar.com on Nandu Jubany explicarà en primera persona la seva evolució per arribar al Dakar. Des del seu bloc, també es podran realitzar donacions directament a l’Hospital Clínic de Barcelona per aquest projecte.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *