1. Home
  2. Actualitat
  3. Nandu Jubany diu adéu al Dakar
Nandu Jubany diu adéu al Dakar

Nandu Jubany diu adéu al Dakar

0
0

Nandu Jubany ha anunciat que no correrà el Dakar 2017 després de patir una lesió mentre entrenava al Marroc. El cuiner i pilot, que debutava a la cita, s’ha trencat el braç i ha hagut de ser traslladat a Barcelona on serà operat.

Jubany s’ha trencat el radi del braç esquerra mentre entrenava. A través d’un comunicat ha explicat que “mentre era al Marroc entrenant amb Marc Solà i Xevi Amo per preparar el raid, vaig patir una caiguda important que em va fracturar el radi del braç esquerre” i afegeix: “Marc Solà em va portar durant gairebé una hora amb moto fins a trobar un poble. Al cap de cinc hores era a l’hospital de Rachidia, on em van tractar les lesions, em van reduir la fractura i em van enguixar el braç”.

Segons explica el Diari Ara, Jubany serà operat a Barcelona pel doctor Xavier Mir un cop la inflamació baixi.

Un projecte solidari que continua parcialment

Malgrat la baixa sensible de l’ànima del projecte solidari que acompanyava Jubany al Dakar, l’equip seguirà amb el seus plans en la mesura del que sigui possible. Carles Polo, cuiner de l’equip, viatjarà igualment a Sud-Amèrica per oferir dinars i sopars als integrants de l’equip KTM i Husqvarna i oferir els diners recaptats.

L’objectiu del projecte era recaptar fons per potenciar la Unitat d’Atenció Domiciliària per tal que els pacients de leucèmia no s’hagin de desplaçar a l’hospital i potenciar la recerca d’un tractament que convertiria el Clínic en un hospital pioner a Europa en el tractament de la Leucèmia.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *