1. Home
  2. Actualitat
  3. Narcís Casas Masgrau en la memòria de CORVE
Narcís Casas Masgrau en la memòria de CORVE

Narcís Casas Masgrau en la memòria de CORVE

0
0

La seva petjada és inesborrable: tot un referent i un exemple d’esforç, treball i honestedat

Aquest any es commemora els 25 anys del traspàs de qui fou el president de l’associació CORVE, durant més de 2 mandats i que la malaltia se’l va endur abans d’hora.

Un home que va dedicar el seu coneixement i savoir faire a l’associació i la va conduir  amb saviesa.  El seu carisma, qualitat humana, la seva personalitat dialogant, home de consens i fusta d’empresari el varen portar a ser una persona molt estimada en tots els àmbits.

Home d’associació, empresa i alcalde, encomanava la seva energia i era capaç de  mobilitzar  les persones del seu entorn.

Va ser el promotor del 1r Congrés de l’associació, va promoure i consolidar l’associació com a organització empresarial representant del sector tant de l’automoció i nàutica a les comarques gironines i moltes altres iniciatives i projectes en benefici dels socis.  Tot això, va fer-li merèixer el reconeixement pòstum, instaurant el Guardó Narcís Casas i Masgrau que es fa entrega bianualment a persona, empreses o institucions vinculades a l’associació pels seus mèrits en bé del col·lectiu, actes que, desgraciadament amb la pandèmia, han quedat aturats.

Ara fa 25 anys que ens va deixar, però el seu record continua intacte.

L’associació no pot més que agrair tot el que va aportar de manera desinteressada a tot el col·lectiu i amb aquest escrit volen reiterar-li el seu homenatge i reconeixement.

CORVE és l’associació que agrupa i representa els empresaris del sector del motor i la nàutica a les comarques de Girona. Fundada el 1977, informa, assessora y defensa els legítims interessos de les més de 800 empreses de venda i reparació de vehicles i embarcacions.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *