1. Home
  2. Actualitat
  3. Neix el Campionat Provincial de Terra en format regularitat
Neix el Campionat Provincial de Terra en format regularitat

Neix el Campionat Provincial de Terra en format regularitat

0
1

L’any 1983 es va celebrar el primer campionat de rallyes de terra de velocitat en l’àmbit nacional i català. També, per descomptat, a les comarques gironines, amb una característica específica: proves que, amb pocs diners i molt econòmiques, podien participar els nous equips que es volien introduir en aquesta especialitat. Constaven sempre d’un o dos trams, a repetir dues o tres vegades, amb una primera passada per agafar referències del recorregut i que en un dia es feia tot. Val a dir que els trams eren secrets i no és podia entrenar amb antelació. Pilots com: Josep Maria Servià, Agustí Boix, Pere Arpa, Jaume Parals o Joan Matamala, entre d’altres, varen ser els pioners d’aquesta especialitat.

ACVE juntament amb la col·laboració de Motor Club Tossa, Amics de la Vall del Terri i Clàssics Rent Services han posat en marxa per aquest 2018 un campionat inspirat en aquests rallyes, però en format regularitat sobre pistes de terra, una nova disciplina en aquesta modalitat. L’organització ha volgut mantenir l’essència dels anys 80/90, i incloure una mica més d’emoció, com per exemple no donar a conèixer la població de l’esdeveniment fins el dia abans de la prova, que serà quan els participants se citaran a un punt de concentració, a on es faran les verificacions administratives i a continuació, anar cap a la base del rallye.

Aquest Provincial de Terra 2018, constarà de tres proves. Vista l’anterior explicació, us anirem informant de les dades de les proves, però no de la seva ubicació per mantenir l’incògnita.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *