1. Home
  2. Actualitat
  3. Neix el primer servei de cotxes elèctrics per compartir de les Comarques Gironines
Neix el primer servei de cotxes elèctrics per compartir de les Comarques Gironines

Neix el primer servei de cotxes elèctrics per compartir de les Comarques Gironines

0
0
Logo de Som Mobilitat
Logo de Som Mobilitat

El grup local d’Olot-Garrotxa de Som Mobilitat, una cooperativa de consumidors i usuaris, ha posat en marxa un servei de cotxes elèctrics per compartir, pioner a les Comarques Gironines.

Segons recull l’ACN es van constituir ara fa tres mesos i ja compten amb quinze usuaris. El poden utilitzar empreses, entitats, administracions i particulars que prèviament han de pagar 10 euros com a socis i escollir entre diferents opcions de pagament, com ara una quota al mes (a partir de 50 euros) o comprar hores per avançat.

Actualment compten amb un vehicle però estan en fase d’adquirir-ne un segon. Funciona a través d’una plataforma ‘online’ des d’on fas la reserva del cotxe indicant el dia i les hores amb el mòbil. El vehicle està aparcat al Garatge Parc Nou, que és el punt de recollida i retorn.

El principal objectiu del servei és fomentar l’ús d’aquest tipus de vehicles que no contaminen el medi i anar reduint el parc de cotxes de gasolina i gasoil. A altres punts de Catalunya ja funciona aquest servei però a les comarques gironines és el primer cop que es posa en marxa

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *