1. Home
  2. Motos
  3. Neix la Bultaco Brinco
Neix la Bultaco Brinco

Neix la Bultaco Brinco

0
0

Bultaco presenta la nova Brinco, una moto 100 % elèctrica que representa tots els valors llegendaris de la marca adaptats a les noves demandes dels temps actuals. El seu preu, 4.800 euros.

Brinco 1

La Bultaco Brinco sorprèn pel seu disseny únic i innovador. Un robust bastidor d’alumini suporta dos sofisticats i efectius sistemes de suspensió i un canvi de marxes manual de nou velocitats. El pes de la Brinco és de 33 quilos, inclosa la bateria d’ió-liti de 7 quilos, extraïble, intercanviable, portàtil i recarregable en només 2 hores amb un endoll domèstic. El seu motor elèctric situat a la roda posterior i amb una potència de 3kW, un parell de 60 Nm i autonomia de 100 quilòmetres permet experimentar fortes sensacions en conducció esportiva i tres modes d’ús: Sport, Urban i Eco.

Brinco 2

Control a distància. Mantenir el contacte entre la Brinco i el seu propietari és un dels objectius del sistema de connectivitat desenvolupat per Bultaco. A través del seu smpartphone, el conductor de la Brinco podrà saber en cada moment l’estat de la càrrega de la Moto-Bike, tindrà localitzada la seva Brinco per geolocalització (mitjançant la instal•lació opcional d’una targeta sim) i també podrà registrar tota la informació sobre el recorregut realitzat. Distància, velocitat i consum d’energia són només alguns dels detalls disponibles per a l’usuari de Brinco en cada moment, tant en el seu smartphone com en el núvol. A través d’una discreta i elegant polsera es desbloqueja la Brinco per contacte directe, evitant haver de preocupar-se de les claus.

Bultaco celebra el seu retorn al mercat iniciant la comercialització d’aquest model amb la sèrie “Brinco Bultaco is Back Limited Edition”, limitada a 175 unitats i que es pot reservar a través de la web: www.bultacobrinco.com

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *