1. Home
  2. Actualitat
  3. Nikola Motor vol convertir-se en el Tesla dels camions
Nikola Motor vol convertir-se en el Tesla dels camions

Nikola Motor vol convertir-se en el Tesla dels camions

0
0
El Nikola One
El Nikola One

Una empresa pretén convertir-se en el Tesla dels camions. Nikola Motor Company ha creat un prototip de camió elèctric de 2.000 cavalls anomenat Nikola One. Segons recull Engadged la unitat promet uns 1.200 quilòmetres d’autonomia gràcies a una bateria de 320 kWh.

Segons Xataka el disseny té una configuració còmoda per al camioner amb una davantera molt aerodinàmica i moderna, amb les bateries just a l’esquena, entre la càrrega i la cabina. L’espai interior del vehicle guanya en volum lliure un 30% d’espai.

La recàrrega de les bateries es realitza a través d’una turbina de gas natural que les fa servir per mantenir en la càrrega de la unitat de 320 kWh mentre està en moviment. Aquesta turbina és capaç de generar 400 kW d’energia neta que envia a les bateries per mantenir-carregades.

El camió es pot moure a una velocitat de 105 km / h en un pendent del 6% i accelera de 0 a 100 en 30 segons.

De moment totes aquestes qüestions són sobre el paper perquè segons Engadged Nikola Motor s’ha limitat a mostrar unes imatges renderitzades per ordinador i ha obert un període de reserves. Tirar endavant el projecte dependrà de si troben finançament o no.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *