1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan aconsegueix el rècord Guiness a la derrapada més ràpida
Nissan aconsegueix el rècord Guiness a la derrapada més ràpida

Nissan aconsegueix el rècord Guiness a la derrapada més ràpida

0
0

Nissan ha aconseguit el rècord Guiness a la derrapada més ràpida de la història. Un rècord que va ser marcat amb una velocitat de 304.96 km / h i amb un angle de 30º utilitzant un Nissan GT-R MY16 preparat especialment per a l’ocasió.

Masato Kawabata, campió del Japó de l’especialitat de Drift, va ser l’encarregat d’alçar-se amb el rècord que posseïa anteriorment el polonès Jakub Przygonski. El Nissan GT-R que ha aconseguit batre el rècord va ser desenvolupat amb el suport i la coordinació de Nismo El seu motor comptava amb 1380 cv per complir amb l’objectiu i va ser adaptat per transmetre tota la potència a l’eix posterior. El GT-R va ser preparat per GReddy i àmpliament provat en les instal·lacions del Circuit de Fuji al Japó amb Kawabata al volant. Aquest cotxe es va crear per ser àgil i estable, característiques que inspiren confiança al pilot i essencials a l’hora de realitzar tal gesta.

Rècord Guiness a l’Orient Mitjà

L’Aeroport Internacional de Fujairah va ser estratègicament triat per les seves pistes d’aterratge de 3 km de llarg, en considerar ser prou llargues per realitzar el desafiament. Des del principi, Nissan volia superar el rècord de derrapada a més de 300 km / h i Kawabata, que lidera el campionat japonès de drift amb el Team Tòquio, va ser l’escollit d’un grup de pilots altament qualificats en aquesta modalitat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *