1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan anuncia un segon torn per a la fabricació del Navara a Barcelona
Nissan anuncia un segon torn per a la fabricació del Navara a Barcelona

Nissan anuncia un segon torn per a la fabricació del Navara a Barcelona

0
0

Nissan ha anunciat un segon torn per a la fabricació del Navara a Barcelona. El 29 de febrer començarà un nou torn amb 250 llocs de treball que seran coberts amb la plantilla actual, personal addicional i personal eventual que se’ls farà un contracte fix.

El Nissan Navara (Foto: Nissan)
El Nissan Navara (Foto: Nissan)

La producció del nou pick-up va arrencar amb un sol torn. A finals de febrer es posarà en marxa el segon torn que, inicialment estava previst que comencés a treballar al març. La seva creació s’ha avançat un mes per afrontar un augment puntual de la demanda.

“La creació del segon torn és una bona notícia i es confirma com un pas més per assegurar el creixement sostenible de les nostres operacions industrials”, ha declarat Frank Torres, conseller director general i vicepresident de les Operacions Industrials de Nissan a Espanya. Segons ha explicat Torres “amb passi ferm anem camí d’una producció anual de 200.000 unitats, que és el nostre objectiu a mitjà termini i que serà possible basat en les previsions actuals un cop haguem llançat els pick-ups per Renault i per Daimler”.

Des de principis de novembre, la fàbrica de Nissan a Barcelona produeix el nou pick-up Navara, que aquest mateix mes de gener ha arribat als concessionaris.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *