1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan Camps Motor presenta la nova furgoneta NV250
Nissan Camps Motor presenta la nova furgoneta NV250

Nissan Camps Motor presenta la nova furgoneta NV250

0
0

Nissan Camp Motor ha presentat l’última incorporació a la seva gamma de vehicles comercials lleugers: la nova furgoneta derivada de turisme NV250. La NV250 ofereix un alt grau de seguretat i fiabilitat gràcies a les tecnologies integrades de Mobilitat Intel·ligent i una garantia de cinc anys / 160 000 km que és líder del sector, de manera que permet als usuaris particulars o professionals estar preparats per l’ús més exigent.

Els clients gaudiran de diverses opcions de motorització i de configuració interior, dues longituds de carrosseria i una completa gamma de carrossats. La furgoneta estarà disponible en versió furgó, furgó doble cabina i combi de passatgers, la qual cosa garanteix la màxima practicitat i funcionalitat als usuaris. A Espanya, la nova NV250 complementarà a l’e-NV200 en un segment de mercat que l’any 2018 va sumar 122.000 unitats i va experimentar un creixement del 5,6% respecte l’any precedent.

Altres prestacions addicionals que inclou aquest model:

– Capacitat de càrrega de 800 kg i dues longituds de carrosseria, la qual cosa incrementa la seva capacitat per poder realitzar lliuraments sense interrupcions

– Compleix la normativa Euro6D-Temp gràcies a la reducció de les emissions de CO2 i un millor consum de combustible, la qual cosa es tradueix en menors costos totals d’ús

– Gran versatilitat gràcies a una àmplia gamma d’opcions de carrossats. Aquestes opcions inclouen revestiments interiors de fusta per a la zona de càrrega, accés per a cadira de rodes per la part posterior i opcions addicionals com poden ser unitats de fred integrades

– Tecnologies de Mobilitat Intel·ligent Nissan, incloent el sistema d’arrencada en pendent, el sistema Extended Grip que incrementa les capacitat de tracció en condicions de baixa adherència o el nou Navegador NissanConnect amb Android Auto disponible opcionalment.

Paolo D’Ettore, director de LCV de Nissan Europa, ha comentat: «La nova Nissan NV250 és la furgoneta derivada de turisme perfecta per a petites empreses amb grans ambicions. Permet als clients triar la versió que més s’adapta a ells, realitzar lliuraments més àgils i més llibertat per al temps d’oci.»

La versió furgó ofereix dues possibles longituds de carrosseria (L1 / L2) i inclou dues configuracions de seients (2 o 3 en cabina), mentre que la versió doble cabina amb una sola longitud (L2) inclou un màxim de 4 places i mampara modular per aconseguir un espai de càrrega més versàtil. La combinació d’aquestes característiques permeten a la NV250 gestionar gran varietat de situacions, des de lliuraments urbanes ràpides al transport de materials de grans dimensions per a obres. La versió Combi de passatgers ofereix una sola longitud d’carrosseria L1 i cinc places. El seu gran confort interior i ampli espai per a equipatge converteixen la NV250 en l’opció ideal per a les escapades en família o per transportar l’equip necessari per practicar esport a l’aire lliure.

La NV250 incorpora un fiable i eficient motor dièsel de 1,5 litres amb tres opcions de potència per cobrir totes les necessitats: 80, 95 i 115CV.

La NV250 s’unirà a l’oferta de l’e-NV200, la furgoneta pionera de zero emissions de Nissan que ja ha venut més de 20 000 unitats a tot Europa des del seu llançament. Aquest model compta ara amb una bateria de 40 kWh que ofereix una autonomia de fins a 300 km (cicle urbà WLTP).

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *