1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan comença a Barcelona la producció del seu segon vehicle 100% elèctric
Nissan comença a Barcelona la producció del seu segon vehicle 100% elèctric

Nissan comença a Barcelona la producció del seu segon vehicle 100% elèctric

0
0

Nissan ha començat la producció del seu segon vehicle 100% elèctric – la e-NVA200-, que estarà disponible tant com a vehicle comercial lleuger com a vehicle de passatgers. La cerimònia ha comptat amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, a qui ha donat la benvinguda el Vicepresident Executiu de Nissan Motor Limited, Andy Palmer.

Nissan Elèctric

La planta de Nissan a Barcelona serà l’única que produirà aquest vehicle pioner de zero emissions, que estarà disponible com a vehicle comercial lleuger, com a vehicle de passatgers o com a taxi elèctric.

La producció d’aquesta nova furgoneta elèctrica ha significat una inversió de 100 milions d’euros a la planta de Barcelona (que formen part d’una inversió total de 431 milions d’euros en les operacions industrials de Nissan a Espanya) que, inicialment, exportarà la nova e-NV200 a 20 mercats de tot el món, Japó inclòs. Igual que va passar amb la introducció del Nissan LEAF, el número de mercats creixerà després del llançament, com a part de l’estratègia de la companyia en les zero emissions.

Barcelona serà la primera ciutat del món a introduir la e-NV200 com a taxi 100% elèctric. Una iniciativa que segons Andy Palmer és vital per a la ciutat: “aquesta e-NV200 ha renovat la importància dels nivells rècord de contaminació atmosfèrica als que han arribat Londres i Paris”.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *