1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan desenvolupa el “Retrovisor Intel•ligent”
Nissan desenvolupa el “Retrovisor Intel•ligent”

Nissan desenvolupa el “Retrovisor Intel•ligent”

0
0

Nissan ha anunciat el desenvolupament del Retrovisor Intel·ligent, la primera pantalla LCD que no només proporciona una clara visibilitat del darrere en tot el tipus de condicions sinó que també permet al conductor la possibilitat d’alternar entre el monitor LCD i el retrovisor tradicional en funció de les seves preferències.

Retrovisor Nissan

El Retrovisor Intel·ligent s’integra en l’estructura del retrovisor convencional amb un monitor LCD incorporat que pot activar-se en lloc del propi retrovisor. Una càmera d’alta resolució muntada a la part posterior del vehicle proporciona al conductor una visió clara fins i tot amb pluja, neu, fang o pols i sense obstacles de la part posterior, el que li possibilita controlar els angles morts i altres incidències del trànsit. La càmera projecta una imatge clara a la pantalla i proporciona al conductor una millor visió i una conducció més segura i confortable.

Una altra interessant funció del Retrovisor Intel·ligent és la versàtil funció de canvi de càmera al retrovisor. Mitjançant un botó situat a la part inferior del retrovisor, el conductor pot escollir entre utilitzar el retrovisor tradicional o, mitjançant un simple moviment, obtenir una visió àmplia i nítida de tot el que passa darrere del vehicle a la pantalla LCD.

Nissan planteja llançar el Retrovisor Intel·ligent el 2015 en els mercats globals.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *