1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan electrifica Girona aquest cap de setmana
Nissan electrifica Girona aquest cap de setmana

Nissan electrifica Girona aquest cap de setmana

0
0

Nissan ha engegat la II Edició del seu Roadshow sobre el vehicle elèctric amb el NOU Nissan Leaf i la Nissan e-NV200 com a grans protagonistes. A la plaça Constitució s’ha creat una zona de Test Drive on els assistents al Nissan Zero Emission Tour poden experimentar la conducció de zero emissions amb els models 100% elèctrics més representatius de la marca. Fins dissabte 2 de juliol els ciutadans de Girona poden comprovar els avantatges i beneficis del vehicle elèctric.

IMG_6977

El Nissan LEAF és el cotxe elèctric més venut del món, amb una autonomia de 250 km, i la furgoneta Nissan e-NV200 que es fabrica a Barcelona i s’exporta a tots els mercats internacionals són els models que estaran exposats al públic. Cal dir que de la furgoneta e-NV200 també hi ha la versió 7 places que es podrà veure i provar a la plaça de la Constitució de Girona, no en va, Nissan ha venut més d’un centenar d’aquest model a la ciutat de Madrid per renovar la flota de taxis.

En l’acte d’inauguració, Manuel Burdiel, Director de Vendes de Nissan Iberia, ha destacat: “A Nissan estem totalment convençuts que el futur de la mobilitat passa pel vehicle elèctric i la mobilitat sostenible de zero emissions i, per això, el Nissan Zero Emission Tour 2016 és tan important per nosaltres. A més, després de l’anunci del Govern de la Generalitat de treure un Pla Estratègic per el desplegament d’Infraestructura de Recàrrega per a Vehicles Elèctrics (PIRVEC), el qual contempla una inversió de 5,8 milions d’euros, Catalunya serà clau per els nostres objectius.”

IMG_6962

Manuel Burdiel va fer entrega a l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, d’una furgoneta e-NV200 per tal d’incorporar-la a la flota de vehicles de l’Ajuntament de Girona.

Marta Marimon, Directora del Departament de Vehicle Elèctric de Nissan Iberia va comentar que en aquests moments Nissan és líder de vendes de vehicles elèctrics. A Catalunya un 56% de cotxes elèctrics són Nissan i a Espanya un 32%. La gent aposta per Nissan, una marca que continuament està innovant per poder gaudir d’un món més sostenible.

IMG_6939

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *