Nissan estalvia 17.500 tones de CO₂ a l’any a Espanya amb els cotxes elèctrics

La marca japonesa és pionera en aquesta mobilitat a Espanya
El Nissan Ariya elèctric. NISSAN

Nissan és una de les marques pioneres de la mobilitat elèctrica a Espanya, ja que fa més d’una dècada que posen en circulació cotxes electrificats. Tenen un parc de més de 10.000 vehicles d’aquest tipus, que representa el 6% del total estatal. Aquestes xifres suposen un estalvi anual de l’emissió de 17.500 tones de CO₂, equivalent a la quantitat que absorbiria un bosc de més de mig milió d’arbres.

El Nissan Ariya elèctric. NISSAN

El fabricant japonès té a l’abast dels seus usuaris tres models actualment: el Nissan Leaf de segona generació, el Nissan Ariya i la furgoneta Townstar elèctrica. Amb aquestes xifres, Nissan demostra el seu compromís amb el medi ambient i la lluita contra el greu problema del canvi climàtic, l’efecte hivernacle i el consegüent escalfament global.

La furgoneta Nissan Townstar. NISSAN

A més, els vehicles elèctrics, gràcies al fet que no emeten òxids de nitrogen ni partícules com els de combustió, milloren la qualitat de l’aire que respirem, i el canvi a aquests cotxes provocaria una millora gradual en la salut de la gent. En termes econòmics, aquesta modificació en la nostra mobilitat diària suposaria un estalvi mitjà de 2.500 € a l’any. Avui dia, el 90% de la gamma que ofereix Nissan a Espanya és electrificada, amb zero o molt baixes emissions.

Text: Roger Amores / Fotos: Nissan

Total
0
Shares
Anterior
Per fi Canet, que aconsegueix la seva primera victòria a Moto2

Per fi Canet, que aconsegueix la seva primera victòria a Moto2

Roberts segon i González tercer, amb un Aldeguer fortíssim després d'una

Posterior
Carlos Sainz, el que sempre hi és quan Red Bull falla

Carlos Sainz, el que sempre hi és quan Red Bull falla

Començava la temporada 2024 de F1 amb la notícia que Lewis Hamilton fitxa per

També et pot interessar
Total
0
Share