1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan Global Award, premi a l’excel•lència pels millors concessionaris
Nissan Global Award, premi a l’excel•lència pels millors concessionaris

Nissan Global Award, premi a l’excel•lència pels millors concessionaris

0
0

Olot Motor és un dels cinc concessionaris de Nissan que han guanyat l’exercici fiscal 2012 a la regió Ibèrica. Amb l’objectiu de complir amb el seu pla de negoci a mitjà termini “Nissan Power 88”, la firma japonesa segueix apostant per l’enfortiment de la marca, de les vendes, del creixement i la mobilitat sostenible.

Nissan Note
Per reforçar el poder de les vendes, un dels sis pilars estratègics del “Nissan Power 88”, la companyia premia l’excel•lència dels seus concessionaris mitjançant el programa “Nissan Global Award”, basat en els resultats obtinguts l’any anterior. “Nissan assoleix els seus èxits i resultats gràcies a l’excel•lència i el servei d’alta qualitat de la seva Xarxa de Concessionaris. A Nissan creiem en el valor afegit de la nostra xarxa i per això els agraïm i premiem pels elevats estàndards que ens asseguren “ ha comentat José Luis Medina, Director de Desenvolupament de Xarxa i Qualitat Client a Nissan Iberia.

El criteri utilitzat per obtenir la puntuació permet realitzar un rànquing per atorgar aquest reconeixement, i es basa en l’Eina de Gestió Integral de Model de Negoci. Aquest any s’han tingut en consideració tres indicadors claus: índex de complementació de vendes, índex de qualitat de vendes i índex de qualitat de postvenda. Els concessionaris guanyadors podran utilitzar el logotip de Nissan Global Award en les seves comunicacions locals com a part del seu reconeixement i amb la finalitat de mostrar amb orgull l’èxit aconseguit al convertir-se en “un dels millors del món”.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *