1. Home
  2. Presentacions
  3. NISSAN GT-R 2017 Més bonic, mes bèstia
NISSAN GT-R 2017 Més bonic, mes bèstia

NISSAN GT-R 2017 Més bonic, mes bèstia

0
0
Nissan GT-R 2017
Nissan GT-R 2017

Nou per dins i per fora. I amb unes prestacions millorades. Així és la nova entrega d’un model insigne que va crear escola des de la seva aparició de 2007.

Text: Sergi Mejías / Fotos: Nissan

Per fer boca

Els mites també mereixen ser renovats. Perquè el Nissan GT-R pertany a la llista de súper esportius de culte. Per fer boca, el seu motor biturbo lliurament ara de 570 CV de potència i 637 Nm de par.

 

Per fora

El frontal ha estat la part on els dissenyadors han treballat amb afany amb la incorporació de la graella ‘V-motion’, l’element distintiu de Nissan per antonomàsia, acabada en cromat mat.

Per dins

L’atmosfera que recrea Nissan a l’habitacle és d’esportivitat de luxe amb un quadre de comandament i un panell d’instruments que han estat renovats i recoberts en cuir d’alta qualitat. Els controls integrats de navegació i àudio han permès reduir el nombre de comandaments, que dels 27 del model anterior passen a només 11 en el model de 2017.

Joia mecànica

Sota el capó del GT-R batega un motor V6, de 3,8 litres, 24 vàlvules twin-turbo que ara genera 570 CV de potència (abans eren 550 CV) a 6.800 RPM i 637 Nm de par. Cada unitat de potència és acoblada a mà per un dels únics 5 mestres Takumi existents.

Melodia de seducció

El característic so del GT-R s’ha afinat. La ressonància dels nous silenciadors de titani i el sistema d’Active Sound Enhancement (ASE) milloren l’experiència de conducció durant l’acceleració.

NISMO Center

El Nissan GT-R 2017 està disponible des del passat mes d’abril, exclusivament en els Concessionaris NISMO Center, tot i que els primers lliuraments es realitzaran durant el proper estiu.

Mira l’article interactiu

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Pl

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *