1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan guanya el premi a l’Excel·lència en Solucions Climàtiques
Nissan guanya el premi a l’Excel·lència en Solucions Climàtiques

Nissan guanya el premi a l’Excel·lència en Solucions Climàtiques

0
0
Els vehicles de Nissan innoven en sostenibilitat (Foto: Nissan)
Els vehicles de Nissan innoven en sostenibilitat (Foto: Nissan)

Nissan ha guanyat el Premi a l’Excel·lència en Solucions Climàtiques pel seu treball en el desenvolupament de tecnologia de vehicles elèctrics i sistemes de serveis energètics.

El guardó forma part dels premis FT / IFC Transformational Business Awards, atorgats pel Financial Times i per International Finance Corp, membre del World Bank Group. Nissan ha estat específicament guardonada pels seus sistemes Vehicle-to-Grid i de bateries reutilitzades.

Innovacions comercialment viables

El premi se centra en solucions innovadores i comercialment viables per a reptes de desenvolupament global. Alguns guanyadors d’edicions anteriors d’aquest premi són el Cross-Boundary Energy Fund a Kenya, Rwanda i Ghana, que va aconseguir millorar l’eficiència de les instal·lacions solars, i la Piramal Foundation a l’Índia, que utilitza la tecnologia per fer arribar aigua més potable als llogarets rurals.

El sistema Vehicle-to-Grid de Nissan permet enviar l’energia elèctrica dels cotxes elèctrics de tornada a la xarxa elèctrica. D’aquesta manera, la xarxa serà més estable i sostenible. Per la seva banda, aquest sistema també pot ajudar els consumidors a gestionar el seu propi subministrament elèctric.

Els sistemes d’emmagatzematge d’energia utilitzen bateries reutilitzades del Nissan Leaf i de l’e-NV200. Aquestes bateries es converteixen en unitats d’emmagatzematge energètic tant per a llars com per a altres tipus d’edificis.

Mobilitat intel·ligent Nissan

El treball de l’empresa en el desenvolupament de tecnologies per a vehicles elèctrics i serveis energètics forma part de la seva visió de la Mobilitat Intel·ligent Nissan per canviar la forma de conduir, impulsar i integrar els cotxes a la societat.

Nissan ha llançat recentment la solució Nissan Energy Solar per als consumidors del Regne Unit. Aquest producte inclou panells solars integrats, bateria d’emmagatzematge i un sistema de gestió energètica domèstica.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *