1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan i Seur impulsen la distribució 0 emissions
Nissan i Seur impulsen la distribució 0 emissions

Nissan i Seur impulsen la distribució 0 emissions

0
0
Nissan Leaf
Nissan Leaf

Nissan ha cedit a Seur 20 unitats del Leaf, un vehicle 100% elèctric, amb l’objectiu d’impulsar l’ús d’aquesta tecnologia en la distribució urbana de mercaderies.

L’acord entre l’empresa de paqueteria i la companyia automobilística s’emmarca en la política de responsabilitat social corporativa de les empreses a través de la qual impulsen i desenvolupen una distribució urbana sostenible usant tecnologies que redueixin la contaminació i el soroll. Vehicles com SEUR City, bicicletes, tricicles elèctrics, vehicles de Gas Natural i GLP, furgonetes i motos elèctriques, formen part d’aquesta flota alternativa, gràcies a la qual el 2015 es van poder realitzar 500.000 lliuraments lliures d’emissions.

L’acord entre les dues empreses ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. La seva regidora de mobilitat, Mercedes Vidal, assenyala que “la mobilitat sostenible és un repte de la nostra ciutat i estem treballant per aconseguir que la distribució urbana de mercaderies es faci de la forma menys contaminant possible, d’acord amb els objectius que marca el Pla de mobilitat Urbana 2013-2018 “.

A través d’aquest tipus d’accions Nissan també vol acostar el vehicle elèctric a empreses i administracions públiques.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *