1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan inicia les vendes del Pulsar
Nissan inicia les vendes del Pulsar

Nissan inicia les vendes del Pulsar

0
0

Nissan ja accepta comandes del seu nou cotxe familiar de cinc portes, el Pulsar.

Nissan Pulsar 2

Gràcies a la distància entre eixos més llarga del segment (2,70 metres) i a la seva intel·ligent estructura, el Pulsar ofereix més espai tant per als genolls com a l’altura de les espatlles. A més, amb 692 mm d’espai per als genolls a les places posteriors, el Pulsar és més espaiós que nombrosos cotxes del segment D. Malgrat tot això, conserva unes dimensions generals compactes (la longitud és de 4,385 metres).

L’avançat Escut de Protecció Intel·ligent de Nissan, una sèrie de tecnologies i sistemes que es combinen per oferir una “xarxa de seguretat” queden perfectament integrats en el disseny del nou Pulsar. Entre els sistemes que s’ofereixen en el nou Pulsar destaquen el Sistema de Frenada d’Emergència, el Detector de Moviment, l’Alerta de Canvi de Carril Involuntari i el Control de l’Angle Mort.

El Nissan Pulsar està equipat amb el motor de gasolina 1.2 DIG-T de 115 CV i amb el motor dièsel dCi 1.5 de 110 CV. Un potent motor 1.6 de 190 CV de gasolina turbo s’unirà a la gamma a principis de 2015. El Pulsar s’ofereix a més amb l’avançada transmissió automàtica XTronic de Nissan disponible amb el motor 1.2 en les versions N-Tec i Tekna . Desenvolupada per oferir als conductors el millor de dos mons, ofereix una entrega de potència molt suau quan el motor gira a baixes revolucions i uns canvis directes i ràpids en fortes acceleracions.

Reconeixible a l’instant gràcies a la ja tradicional graella davantera en V de Nissan i els fars de Led, el Pulsar s’ha dissenyat i desenvolupat per al mercat europeu, i  ofereix quatre nivells d’acabat, Visia, Acenta, N-Tec i Tekna .

El preu del Nissan Pulsar amb el motor 1.2 Turbo de Gasolina de 115 CV amb l’acabat Visia és de 13.900 € mentre que el Pulsar amb el motor 1.5 dCi Turbo Dièsel de 110 CV també amb l’acabat Visia el preu és de 15.450 euros. Aquests preus inclouen els descomptes corresponents al Pla PIVE 6 i a la promoció de llançament.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *