Nissan Juke Hybrid: Lògica ecològica

Amb tres anys d’aquesta generació al mercat, el Juke per fi rep la mecànica que li faltava. Un propulsor híbrid amb més potència, consums més ajustats i una resposta més àgil en tots els sentits. I sobretot, en els espais urbans. I és que amb aquest cor electrificat, aquest crossover del segment B es converteix en una alternativa realment real, valgui la redundància.

La passió amb la que ha arribat aquest nou propulsor híbrid li va com anell al dit a aquest menut, divertit i passional crossover. I és que en aquest model no contrasta res i tot va en un sentit molt ben definit. Els elegants fars davanters, les llandes d’aliatge i les formes ja gairebé icòniques i agrestes, rematen un disseny exterior que transmet molt dinamisme.

El contundent Juke Hybrid et rep a un interior elegant i adaptable al teu modus vivendi, amb un maleter encara més espaiós, i replet de connectivitat, assistència i seguretat a tots els nivells. Evidentment amb tots els protocols establerts, aplicacions pròpies de la marca japonesa i sent compatible, fins i tot, amb Amazon Alexa i Google Assistant.

El sistema híbrid amb tres motors (un de gasolina i dos elèctrics) aconsegueix 143 CV de potència total amb sistema de canvi multimodal sense embragatge. El comportament és sobri i fàcilment gestionable amb els modes de conducció. I sorprèn les vegades que pots arribar a circular en mode elèctric si som molt suaus amb l’accelerador. Té etiqueta ECO però és un 25% més potent que el seu germà de gasolina, i amb una resposta al pedal molt activa i que palia les carències dels anteriors Juke, mostrant més fermesa i una millor acceleració.

Amb un posició de conducció elevada i molt visual, i uns retrovisors grandets que permeten veure molt bé la zona posterior, el Juke es comporta de forma notablement còmode, demostrant molta agilitat i permetent una conducció divertida gràcies, també, a la bona posta a punt de les suspensions. A més, la direcció és bastant directe i ràpida de reaccions, cosa que beneficia a aquesta sensació esportiva.

Per a més informació sobre aquest i altres Nissan, dirigiu-vos a Camps Motor.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
La Fira VO de Sant Lluc d’Olot torna amb més força que mai

La Fira VO de Sant Lluc d’Olot torna amb més força que mai

La Fira de Sant Lluc és la fira amb més història d’Olot!

Posterior
FIRAVO es consolida un any més amb una facturació de 4,5 MEUR

FIRAVO es consolida un any més amb una facturació de 4,5 MEUR

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres, FiraVO, ha tancat la setzena

També et pot interessar
Total
0
Share