1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan Juke Nismo: Crossover d’alta volada.
Nissan Juke Nismo: Crossover d’alta volada.

Nissan Juke Nismo: Crossover d’alta volada.

0
0

Aquesta és la versió més potent del crossover urbà de Nissan, i el potencia un motor 1.6 DIG turbo de gasolina amb 218 CV de potència i un xassís molt radical.

130053_1_5

Firma: Albert Alsina | Fotos: Nissan

El Nissan Juke Nismo RS és un crossover compacte d’allò més exclusiu i diferencial. Les dècades en investigació i desenvolupament de la marca japonesa en competició han permès crear aquesta petita joia d’alt rendiment que combina una potència i un control excepcionals en tot moment.

124817_1_5El seu disseny trencador i el seu motor 1.6 DIG turbo de gasolina, el qual té una potència màxima de 218 CV amb transmissió manual de sis velocitats (i opcionalment versió XTRONIC CVT), et permetrà sentir emocions ben fortes en tot moment sigui quina sigui la situació de conducció.

Aquest petit però ràpid tot terreny compacte disposa d’una amalgama d’elements que el fan d’allò més especial, i sobretot, aerodinàmic al màxim. Sense anar més lluny, disposa de llandes d’aliatge lleugeres per aconseguir una resposta ràpida amb una potència impressionant i un estil únic, un petit aleró davanter que dirigeix l’aire cap als costats del vehicle, un difusor de protecció posterior que millor el flux d’aire sota del Juke o un resolutiu aleró mòbil, que crea una càrrega aerodinàmica addicional per mantenir-lo enganxat al terra a alta 116128_1_5velocitat.

A més, i quan a components que milloren el rendiment, Nissan l’ha dotat de rotors més grans i nous materials a les pastilles que milloren la sensació de control, un motor vitaminat bastant més colpidor que la resta de versions amb un tub d’escapament de flux lliure que afegeix potència i un so profund i gutural ideal per aquest model.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *