1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan millora la E-NV200
Nissan millora la E-NV200

Nissan millora la E-NV200

0
0
Furgoneta Nissan Elèctrica
Furgoneta Nissan Elèctrica

La furgoneta 100% elèctrica Nissan E-NV200 combina les característiques de la guardonada furgoneta Nissan NV200 amb les del nou Nissan Leaf, i segons la marca ofereix a les empreses un vehicle de zero emissions ple de tecnologia i funcionalitat .

A partir de la primavera del 2018, Nissan llançarà a Europa la seva furgoneta de zero emissions, que arriba més lluny que mai amb una sola recàrrega gràcies a la nova bateria de 40kWh. La Nissan E-NV200 ofereix una autonomia un 60% més gran, encara que la seva capacitat de càrrega i la seva transmissió de canvi únic, que facilita la conducció i la fa més segura, no han canviat gens ni mica.

Amb més de 15.000 unitats en circulació des del seu llançament a Europa el 2014, aquesta nova generació de la furgoneta 100% elèctrica, que representa la visió de la Mobilitat Intel·ligent Nissan, suposa tot un pas endavant. L’autonomia més gran gràcies a la seva bateria amb més capacitat i a tota la gamma de noves prestacions de connectivitat convertiran a l’e-NV200 elèctrica en tota una revolució per al mercat de vehicles comercials lleugers.

Compromís Nissan zero emissions

A més d’ajudar els clients d’empresa a millorar les seves credencials ambientals, la furgoneta representa un pilar clau del compromís de Nissan amb la disminució dels nivells d’emissions de CO2 als centres urbans, causades pels lliuraments i / o recollides dels conductors professionals, una disminució que abasta tant les emissions de CO2 com la contaminació acústica. Aquest model pot ajudar a empreses i conductors professionals de tot el món a aconseguir un repartiment de proximitat 100% elèctric, perquè ara els clients podran recórrer 100km addicionals amb una sola recàrrega, en comparació amb l’anterior generació de l’e-NV200, que comptava amb una bateria de 24kWh.

Gareth Dunsmore, director de Vehicles Elèctrics de Nissan Europa, ha declarat: «Les empreses tenen un gran efecte en la qualitat de l’aire i en la congestió del trànsit, especialment en els centres urbans, i la Nissan i-NV200 ajuda a retallar els nivells d’emissions de CO2 que generen.

L’e-NV200 equipada amb la bateria millorada de 40kWh es començarà a lliurar a Europa a partir de la primavera del 2018.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *