1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan mostra com pot ser el futur segment B amb el Sway
Nissan mostra com pot ser el futur segment B amb el Sway

Nissan mostra com pot ser el futur segment B amb el Sway

0
0

Presentat al Saló de Ginebra, el Sway és un anticip de l’aspecte que podrien tenir els models petits de Nissan si el sorprenent nou llenguatge de disseny de la marca s’apliqués al segment B europeu, un dels més conservadors del mercat. Aquest és un concepte dissenyat especialment per agradar a Europa; un vehicle emocional, atractiu i excitant.

Sway 1Amb les seves ondulades línies, el seu sorprenent frontal, la seva elegant senzillesa interior i l’ús dels colors més sofisticats, aquest concepte té un disseny tan arriscat com emocional.

L’exterior barreja quatre elements distintius; la graella en forma de V, el sostre flotant, els llums de LED en forma de bumerang i el cridaner pilar C; creant així un nou llenguatge de disseny ja vist en el Nissan Lannia Concept i en el nou Murano.

Addicionalment, el Sway destaca per l’agradable combinació de colors tant a l’interior com a l’exterior.

Sway 2El color exterior del cotxe és un “gris blavós”, un gris amb tocs de blaus que només són visibles sota la llum directa i que contrasten amb el color taronja d’alguns elements. A l’interior s’utilitza un blau fosc amb punts de contrast de colors ivori i taronja, aquest semblant el de l’exterior per oferir una impressió d’unitat cromàtica del cotxe.

Sway 3Inspirat en el xou car IDX, el Sway adopta i desenvolupa el concepte d’un quadre de comandaments en forma d’ala de planador. La força d’aquest disseny li proporciona una senzillesa formal. El resultat és un habitacle on la funcionalitat és prioritària i no té un paper merament decoratiu. Davant del conductor només hi ha dos instruments, de manera que la majoria de funcions passen a l’ampla tauleta trapezoïdal situada al centre de la consola i que queda perfectament visible – i utilitzable- tant per al conductor com per al seu acompanyant davanter.

(03/03/15)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *