Nissan renova el seu Navara més potent, l’Off-Roader AT32

Nissan ha presentat la versió renovada de l’Navara més resistent: l’Off Roader AT32. El model aprofita l’èxit de l’edició limitada anterior i s’ha fabricat per resultar més eficient i oferir una millor conducció.
Un Nissan Navara off roader de color blanc
Foto: Nissan

El nou Navara Off-Roader AT32 és el resultat d’una col·laboració entre Nissan i Arctic Trucks.

Un Nissan Navara off roader de color blanc
Foto: Nissan

Nissan ha presentat la versió renovada del Navara més resistent: l’Off Roader AT32. El model aprofita l’èxit de l’edició limitada anterior i s’ha fabricat per resultar més eficient i oferir una millor conducció.

nou Navara Off-Roader AT32 és el resultat d’una col·laboració entre Nissan i Arctic Trucks. Incorpora una protecció integral de la part inferior de la carrosseria fabricada en alumini lleuger.

A més, també incorpora nous pneumàtics Nokian de 31,6 ‘.. Les llandes d’aliatge especials en color negre setinat inclouen vàlvules dobles per permetre un ajust ràpid i precís de la pressió dels pneumàtics al circular per diferents terrenys.

Característiques que es mantenen

Altres característiques clau que ja incorporava el model del Navara anterior són els passos de roda eixamplats i la suspensió d’alt rendiment Bilstein. El nou model també compta amb distintius especials en els aletines davanters, els passos de roda, els estreps laterals, les llantes, la porta del darrere i els parafangs, una característica heretada de les últimes millores rebudes.

Aquells conductors que vulguin arribar encara més lluny, podran equipar el vehicle amb el bloqueig electrònic per al diferencial davanter.

Tecnologies i ajuda a la conducció

Pel que fa a les tecnologies s’inclou el sistema d’arrencada en pendent, control de descens de pendents, sistema anti-col·lisió frontal intel·ligent i càmera intel·ligent de visió 360º.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
10 Easy Ways to Start Saving Money Every Day

10 Easy Ways to Start Saving Money Every Day

How to correctly find help for someone who needs it

Posterior
Toyota rep el segell Top Employer

Toyota rep el segell Top Employer

Toyota ha rebut el segell Top Employer 2020 que la certifica com una de les

També et pot interessar
Total
0
Share