1. Home
  2. Actualitat
  3. NISSAN OLOT MOTOR ÉS ESCOLLIT PER SETENA VEGADA COM EL MILLOR CONCESSIONARI NISSAN A ESPANYA
NISSAN OLOT MOTOR ÉS ESCOLLIT PER SETENA VEGADA COM EL MILLOR CONCESSIONARI NISSAN A ESPANYA

NISSAN OLOT MOTOR ÉS ESCOLLIT PER SETENA VEGADA COM EL MILLOR CONCESSIONARI NISSAN A ESPANYA

0
0

20140718_1805_3027

Nissan Olot Motor ha rebut aquest any el guardó Nissan Global Award for Dealers 2015, que el reconeix com a millor concessionari de Nissan a Espanya. La consecució d’aquest premi no es sols per els seus excel·lents resultats comercials sinó també per la seva qualitat d’atenció al client tan en l’àmbit comercial com en el del servei. Aquest premi es suma als altres sis rebuts anteriorment per la seva qualitat de servei.

Nissan_1

Olot (Girona) – 24 de Juliol de 2015. – Nissan Olot Motor ha estat distingit amb el 2015 Nissan Global Award for Dealers, un premi internacional que el reconeix com a millor concessionari de Nissan a Espanya. El jurat ha valorat tan els resultats en vendes i bon funcionament del negoci, com l’opinió positiva dels seus clients en l’àmbit de les vendes y del servei de postvenda.

Nissan Olot Motor, que en anys anteriors ha estat guardonat en sis ocasions amb el Premi Global NSSW, premiant-lo com a millor concessió espanyola per la Qualitat de Servei segons l’opinió dels seus clients, afegeix ara a les seves vitrines aquest nou guardó que el confirma com excel·lent en gestió i servei d’atenció al client.

El premi ha esta lliurat avui 22 de Juliol en un acte celebrat a les instal·lacions de Olot Motor.

Nissan_2

Jordi Teixidor, Gerent de Nissan Olot Motor, ha recollit el premi de mans de Marco Toro, Conseller Delegat de Nissan Iberia acompanyat de Manuel Burdiel, Director de Vendes de Nissan Iberia. Jordi Teixidor ha declarat “Vull agraïr a Nissan tot el recolzament rebut al llarg de tots aquests anys, i compartir el trofeu amb tot l’equip d’Olot Motor que ha fet possible mantenir el nivell d’excel·lència envers el clients any rere any i superar un any mes el llistó de qualitat”.

Per la seva banda Marco Toro Conseller Delegat de Nissan Iberia ha destacat “La marca Nissan es troba en un dels millors moments de la seva historia, amb una gama de productes completament renovada i que lidera segments claus del mercat com els dels crossover amb el Qashqai. Per això ara mes que mai necessitem concessionaris com Nissan Olot Motor, capaços de tenir el client en centre d’atenció per tal d’aconseguir la màxima satisfacció amb la marca Nissan”

Sobre Nissan Olot Motor

Nissan Olot Motor va ser fundada l’any 1983. L’any 1988 l’empresa va obrir una sucursal a Ripoll. A l’any 1994 es van inaugurar les noves instal·lacions de Nissan Olot Motor, que van permetre un important creixement del negoci. La qualitat de Nissan Olot Motor li ha valgut el reconeixement internacional de la marca que l’ha distingit amb el premi NSSW en els anys 2005, 2008, 2010, 2011, 2012. 2013, a més de rebre el premi Nissan Global Award for Dealers al any 2015.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *