1. Home
  2. Cotxes
  3. Nissan posa al dia el 370Z Nismo
Nissan posa al dia el 370Z Nismo

Nissan posa al dia el 370Z Nismo

0
1

Nissan reforça la seva gamma de models Nismo de carretera amb l’actualització del 370Z Nismo.

370Z nismo

El para-xocs davanter s’ha redissenyat completament i disposa d’una entrada d’aire més gran, noves entrades d’aire en els passos de roda i nous llums diürns de LED. El renovat 370Z Nismo munta unes noves llandes d’aliatge de 19” acabades en negre i plata.

A la part posterior, Nissan ha modificat el para-xocs i l’aleró. Aquesta nova versió té un aleró més petit que treballa amb el nou para-xocs davanter per crear més força a alta velocitat. A més, aquesta força està més ben distribuïda entre ambdós eixos el que dóna al cotxe un major equilibri a la carretera.

Per a aquells que vulguin explotar al màxim les possibilitat del xassís i el motor del 370Z, el nou model disposa de seients Recaro amb significatives millores en subjecció i confort.

El nou 370Z Nismo disposa d’un motor de sis cilindres i 3,7 litres amb 344 CV. Només disponible en carrosseria coupé i amb caixa de canvis manual de sis marxes, el 370Z Nismo disposa de nombroses millores en la suspensió. Per millorar el confort de marxa s’ha modificat la duresa de les molles i els amortidors posteriors.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *