1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan presenta a l’ambaixada japonesa a Madrid el NP300 Navara que es fabrica des del mes passat a Barcelona
Nissan presenta a l’ambaixada japonesa a Madrid el NP300 Navara que es fabrica des del mes passat a Barcelona

Nissan presenta a l’ambaixada japonesa a Madrid el NP300 Navara que es fabrica des del mes passat a Barcelona

0
0

Nissan ha presentat a l’ambaixada del Japó a Espanya el nou pick up NP300 Navara. D’aquesta manera, i en presència de l’ambaixador japonès Kazuhiko Koshikawa s’ha presentat oficialment un vehicle que es fabrica des del mes passat a la planta que té la marca japonesa a Catalunya.

El nou pick up de Nissan que es fabrica a Barcelona (Foto: Nissan)
El nou pick up de Nissan que es fabrica a Barcelona (Foto: Nissan)

El nou NP300 Navara, la dotzena generació de pick-up de Nissan, aprofita l’experiència 4×4 de les operacions de Nissan a Espanya. Ha estat dissenyat per als clients europeus. Es fabrica en una línia totalment renovada, que ha suposat una inversió de 80 milions d’euros a la planta de Nissan a Barcelona. Serà en aquesta mateixa línia on es produiran els pick-ups per a Renault i per Daimler, adjudicats a la factoria barcelonina a l’abril d’aquest any.

Des de l’any passat, la fàbrica de la Zona Franca produeix per a tothom l’e-NV200, la versió 100% elèctrica de la NV200, també construïda a Barcelona. A més, el 2014 la planta va llançar al mercat europeu el turisme Nissan Prémer.

Un vehicle més eficient

Segons la marca japonesa, el NP300 Navara inclou “algunes de les prestacions de disseny i enginyeria més avançades del sector”. Amb nova tecnologia, un disseny “atrevit” i una enginyeria “intel·ligent”, el nou NP300 Navara “fixa nous estàndards en totes les àrees clau”.

El vehicle també compta amb un nou motor dCi de 2,3 litres i, per primera vegada, l’opció de doble turbo. Pel que fa a la tecnologia inclou monitor de vista perifèrica (AVM) i el sistema anticol·lisió frontal (FEB).

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *