1. Home
  2. Actualitat
  3. Nissan presenta el nou Leaf a l’Estat Espanyol
Nissan presenta el nou Leaf a l’Estat Espanyol

Nissan presenta el nou Leaf a l’Estat Espanyol

0
0
Foto: Nissan
Foto: Nissan

Nissan ha presentat, per primer cop a l’Estat Espanyol, el nou Leaf. Es tracta de la nova generació del vehicle elèctric de zero emissions més venut del món. Aquest nou model, que representa la visió de la Mobilitat Intel·ligent de la marca japonesa, s’ha reinventat per oferir més autonomia, un disseny dinàmic, tecnologies avançades d’ajuda al conductor i millor connectivitat.

El nou leaf ofereix una autonomia millorada de 378 km amb una sola càrrega, la qual cosa permet als conductors gaudir de desplaçaments més llargs, interconnectats gràcies a l’extensa xarxa de recàrrega ràpida CHAdeMO. El tren motriu elèctric també genera 110 kW (150 cv) de potència i 320 Nm de par, millorant així l’acceleració i el plaer de conduir.

El model ve ple de tecnologies enginyoses, incloent l’avançat sistema ProPILOT d’ajuda al conductor, que facilita una conducció més segura i còmoda. ProPILOT fa servir la direcció, els frens i l’accelerador per ajudar el conductor en situacions de conducció per un sol carril i en trànsit a baixa velocitat. En situacions de trànsit lent, permet al vehicle desaccelerar i aturar de manera autònoma quan el trànsit s’atura. El sistema tornarà a reprendre la marxa i seguirà al cotxe de davant quan el trànsit torni a fluir. També inclou el sistema ProPILOT Park per estacionar de manera totalment autònoma.

Més control, menys estrès

La tecnologia i-Pedal transforma la manera de conduir, ja que permet arrencar, accelerar, desaccelerar i aturar amb només modificar la pressió sobre el pedal de l’accelerador. Quan l’accelerador queda totalment alliberat, els frens hidràulics i de fricció s’activen completament, parant completament el cotxe i regenerant l’energia de frenada per recarregar la bateria. El cotxe manté la posició fins i tot en pendents inclinades, fins que el conductor torna a trepitjar l’accelerador, de manera que aquest sistema elimina l’estrès de la conducció.

El model de la marca japonesa és una unitat elèctrica completa amb càrrega bidireccional única. Nissan és l’única marca que té aquest sistema. Això significa que pot transmetre electricitat per alimentar el món que l’envolta, per tal només connectar-lo a una llar o oficina. Fins i tot pot enviar la càrrega sobrant a la xarxa elèctrica per alimentar-la i estabilitzar-la, gràcies a la innovadora tecnologia Vehicle to Grid de Nissan.

Exterior elegant

Pel que fa a disseny, el seu perfil elegant, el seu aspecte marcat i dinàmic, i la seva aerodinàmica fan que sigui estèticament atractiu per als consumidors europeus.

L’interior està totalment redissenyat i se centra en el conductor. Combina l’ús de l’espai amb la millor funcionalitat. El panell frontal amb forma d’ala planejadora i el brodat de color blau vibrant en els seients, el quadre de comandament i el volant, generen un ambient relaxat i una sensació de qualitat neta. Per la seva banda, la pantalla en color (TFT) de 7 polzades ressalta les seves prestacions clau, que inclouen la tecnologia de l’escut de protecció intel·ligent, l’indicador de potència i informació dels sistemes d’àudio i navegació.

També s’han integrat Apple CarPLay i Android Auto per a una millor connectivitat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *